... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
djlaco napísal:uz viem je to taka cierna hadička obalena v textile. ta nevyzera že by sa mohla poskodit treba ju menit kazdy rok ako hovoril lukky?
mr.duko napísal:chlapi nepomohlo skusil som ju vymenit a mozno pomohlo ale trochu..... neviete este poradit preco je to take slabe????
mr.duko napísal:nooo super cez vikend sa nudit teda nebudem :-) skusim to poriesit...a vies mi poradit kde dat spravit diagnostiku???? ja rozmyslam aj ze to dam cipnut ale aj to neviem kde by som to mal dat.... ja to skusim cez vikend pozriet vsetko...... kupim novy filter aj ked tam ten co je nieje dlho..... vzduchovy som prefukol a vyzeral byt cisty..... a este sa chcem spytat keby to bola ta retaz tak by sa stretly rozvody n ie????Do facka dufam nie a ako zistim kedy vymenit retaz????chlap co som to od neho kupil úpovedal ze to dal pozerat a ze povedali ze este netreba..... dakujem chlapi ste super![]()
mr.duko napísal:nooo tak potom to asi je rozvod... lebo ked je auto teple tak dost zle chyta.....ale ked je teple a zhasnem a hned startujem tak chyti hned ale ked trosku postoji tak uz to hned dlhsie toci...... nevies kto by mi spravil rozvody a co to asi vinde???? dakujem za radi vazim si to.... inac mozem tikat????
mr.duko napísal:luky si tu???? chcel by som sa spytat kolko vindu tie rozvody nevies nahodou????? alebo kde najdem nejaky navod ako to spravit....
mr.duko napísal:ide ma slak trefit neviem nikoho zohnat co by pozrel a nastavil tie rozvody a predvstreky.....