... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

harpunabmw36
Autor témy
Auto: bmw e36 325tds
Kraj: Trnavský

E36 325tds - Problém s elektrikou

Sobota, 8. Decembra 2012, 15:10

zdravim chlapy uz som raz pisal,mam velke problemy,mal som buchnute bmw z lavej prednej strany,a od vtedy mi pomaly vsetko odchadza a neviem si stym rady,odisly elektricke okna central nejde,postupne prestal ist tachometer,kilometrovnik,a teraz najnovsie vypnem klucik a vytiahnem a motor bezi :-( sem tam sa podari zhasnut ale za par sekund za mi nakomplet rozosvieti cela pristrojovka pusty sa ventilator,radio,tak musim zakazdim odpojit baterku a ked ju zasa zapnem ze idem startovat nesvieta miu kontrolky zhavenia a mam tazky start,inokedy to bolo na 1brnk aj za takejto zimy ,prosim POMOC,je e36 325tds r.v. 99-2000

Užívateľov profilový obrázok
frostik
Auto: E46 320D
Kraj: Banskobystrický

Re: E36 325tds - Problém s elektrikou

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 12:38

podla toho co pises tipujem poistkovu skrinu , mne sa raz na peugeote 307 sw stalo ze som na ceste trafil jamu ( velku jamu ) a od narazu nastal skrat v poistkovej skrini, vsetko mi zhaslo v celej pristrojovke som nemal stavu auto som nevedel zhasnut ( ked som vypol svetla vtedy to zdochlo ) robil mi to potom jeden znamy , cely plosak vymenil a auto jazdilo tak ako pred tym

harpunabmw36
Autor témy
Auto: bmw e36 325tds
Kraj: Trnavský

Re: E36 325tds - Problém s elektrikou

Nedeľa, 9. Decembra 2012, 16:45

no lenze uz to zasa neroby,zasa to funguje,ide normalne zhasnut auto a nic sa nerozsiety a vsetky poistky su ok,ale pride mi riadacia jednotka komfortu tak to vymenim a uvidim ci sa niekde pohnem,hlavne stym centralom a oknami

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných