... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Peppo napísal:ked TDI tak TDI![]()
![]()
![]()
na blbu otazku blba odpoved...
skus napisat kolko ti to zere, ako jazdis, ake trasy a podobne... s tvojho opisu vieme ze ti to podla teba zere vela, na tuto otazku sa da jedine odpovedat - predaj a kup si FABIU SDI...
Peppo napísal:je to inak TDS nie TDI
zohrieva sa ti to dobre ? drzi teplotu ?
10-11 je fakt vela... real tak 6-7 by malo byt - cize ti to robi + cca 4litre -
rrobertto napísal:ja mam manual touring spotreba okolo 8,5l priemer, a dost drsna jazda, raz som dal 17-tky alu 235/45 spotrebu som mal ako ti .
kucko92 napísal:no len to ze podla mna je to vela tych 10l a pritom su tamzatial len uzke gumy na ten obsah a len 15ky tak trosku to nechapem
eko.fresh napísal:
Ber ohlad aj na vek auta, ak sa chces dostat na vyrobcom udavanu spotrebu tak musis mat auto v stave : ako nove. Spotrebu ovplyvnuje milion faktorov a spotrebu tdsko nidky nemalo boh vie aku...
jararak napísal:startuje dobre? turbo ide? hladaj dieru v sacom systeme, vo vyfukovom systeme. pozri ak mas vahu vzduchu, mozno trepnem ale lambdasondy, vzduchovy filter, zhavice,cerpadlo. minimalne vsetko z toho precistit.
kucko92 napísal:Ano startuje bez problemou a vsetko slape a aj turbo ide. zarucene sa to nesprava ako keby neslo lebo tah to ma dost dobri no tak ja newiem chip tuning by tomu autu nepomohol? niektory vravi ze aj tym sa spotreba da znizit.