oprav si nazov...co to ma spolocne s klimou??? cidlo vonkajsej teploty je v lavom ( ked stojis pred autom tak v pravom ) naduchu na brzdy
Nejde klima tak som mislel ze to je chyba akoze tem snimac ked ukazuje haluz vraj klimu spusti az ked je vonku +15 C pod nie a ten teplomer ukazuje -37 C .
klima funguje aj bez cidla.. v akejkolvek teplote ked tuknes do cudlika * tak sa klima zapne ak su splnene podmienky: Zapnuty motor a dobry tlak v systeme. inak sa ti nezapne spojka na kompresor.
tiez na novsich autach je to robene tak, ze ak je vonku pod urcitu teplotu tak klimu nezapne... ale meranie vonkajsej teploty s tym fakt nema nic spolocne
BMW F36 430d xDrive ///M ex BMW E36 328i Coupe ///M, Montrealblaumetalic, AC Schnitzer exhaust, 3M SilverCarbon Roof, ///M3 interior black leather --> no speed no fun <--
snic ma ako bolo povedane je v naduchu na soferovej strane, no ked ti ukazuje -37 asi ho mas vadny, alebo urvany, lebo -37 ukazuje ked neni spojene cidlo s bc
riesilo sa to tu, aj nejaky ten navod sa najde, ked budes hladat... da sa nahradit termistorom (ja som to riesil, v pribehu mam provizorny postup)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"