... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
eko.fresh napísal:e36tka je auto ktore proste citis...
BMino napísal:co to smrti ti povie, len ten, kto to citi, elbo zecforum sa smrad prenasat neda, mozno mas pripalenu spojku trochu
su niekedy problemy zaradit? alebo nieco take?
Sd108 napísal:
:) to je skoda
no, sem tam ide jednotka az na druhy krat po tom, co trosku pridam. dvojka mi par krat vyskocila ked som zaradil "zlahka" (u inych kar sa mi to nestalo), ostatne idu v pohode.
a vcera akurat sa mi stala jedna vec: ked zaparkujem, nechavam auto na zaradenej jednotke, vcera som zabudol, vypol som zapalovanie a nemohol som zaradit jednotku ani po stlaceni spojky. tak som nastartoval a hned po stlaceni spojky sla hladko zaradit.
Dik za Vas cas.
Sd108 napísal:ono mi to robi nieco take ako pri volakedy pri favoritoch. tam si spominam, ze bolo bezne, ze ak nesla zaradit jednotka, stacilo na neutrali pridat a skusit znova. tu sa mi to nezda, predsa je to novsie auto, bavorak ale na druhej strane druha polka 90tych rokov. robi to fakt len obcasne.
s tou dvojkou sa mi to stalo par krat uz, pred krizovatkou: bola cervena, predo mnou auta na semafore tak som vyradil a priblizoval sa k nim na volnobehu, potom nabehla zelena tak somzaradil dvojku, ale fakt len zlahka prisunul k sebe, paka bola ako na dvojke, pridam plyn a motor zhuci = volnobeh, tak som ju musel dotiahnut. to sa mi stalo par krat, ale povazoval som to len za svoju nezladenost s tym autom, proste, ze som ju tam nezaradil poriadne.
v suvislosti s tym smradom mam teda 2 pozorovania
1. pri rychlej akceleracii a rychlom radeni
2. podla vcerasieho zistenia aj ked pri vyssich otackach pritlacim plynovy pedal na max tak trochu smrdi, ale nie az tak ako v 1.
mohlo by to mat nejaku spojitost s tym, co vravis, synchrony na prevodovke?
vdaka
BMino napísal:to vyskocenie poznam, par rkat sa mi to zdalo ked som mal 320i e36 krat, musis sa zladit, ked nejde zaradit
skus opisat ako to smrdi, ci ako skapata macka alebo co. guma, vyfuk... horiaci plast
Sd108 napísal:neviem ako smrdi skapata macka :) ale myslim, ze ako ine zdochliny, tak takto nie
ten smrad sa ponasa na smrad ako ho poznam zo spojky - ked som mordoval spojku na Nive v lese, roztahoval hore kopcom v zime auto atd.: takyto zapach presne to urobi... tazko mi to prirovnat k niecomu inemu ako guma, plast atd.
BMino napísal:ok, takze vies ako smrdi spojka
pravdepodobne bude spojka pripalena alebo niak poskodena, vacsinou pomoze vynema![]()
BMino napísal:ked pridas plyn, nemoze smrdiet, zrejme ti presmykuje
BMino napísal:ty mas aj nivu?
BMino napísal:tie povolenia dnes su hnusne, a ak tak ti daju len do oblasti kde mas chatu, ale da sa s tym vydrbat celkom jednoduchou cestou...
Sd108 napísal:Faakt? Porad! napis mi PM ak nechces sem.
Vdaka!