Pondelok, 25. Októbra 2010, 08:46
Zacala mi vyvierat voda, nasiel som si tu na fore nejake prispevky na tuto temu a vyslo mi, ze to moze byt vselico, ze to len treba odvzdusnit, zly stupel na chladici, zly termostat, vodne cerpadlo az po prasknute tesnenie pod hlavou valcov... Momentalne zijem v Modre, kde mam prenajom a ja som taky slaby technik, ze si to ani neviem skusit odvzdusnit. Rad by som to ale zmenil a ako sledujem mnohi z Vas si vela veci robia sami - tak sa chcem opytat, ci by sa tu nenasiel niekto z okolia Pezinka, kto by sa so mnou na to kukol a vedel poradit, vyskusat atd. Nerad by som to hodil do prveho servisu, ktory najdem aby mi potom naratali neviem aku palku za opravy, ktore mozno to auto ani nepotrebuje. Pripadne mi prosim odporucte niekoho tu z fora, kto ma bavoraka a rad ich opravuje, ku komu si davate spravovat svojich milacikov Vy - ak niet nic blizko PK, moze byt aj BA - niekto taky, kto nebude chciet na mne len zarobit, ale bude ochotny mi nieco aj ukazat, vysvetlit atd. Samozrejme, ze vaznejsie opravy necham na odbornika, ale rad by som si vedel aspon vymenit olej, sviecky, zakladne veci... Vdaka za kazdy prispevok!
Dodge Durango 5.7 Limited Hemi LPG + Jeep Cherokee Limited V6 3.7 LPG + e83 X3 3.0 LPG
ex:
e46 320td, e84 X1 18d, Jeep Grand Cherokee WH 3.7, Jeep Cherokee Sport KK V6 3.7, e46 325ti, e36 323i, Fiat Stilo MWJTD, Fiat Fiorino, Mitsubishi L300, Lada Niva, Skoda Fabia HTP, Skoda Felicia