... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Noro 320 napísal:ja mam na kratke trasi v zime tak 12l,neviem ale preco si tam daval hrusku,nestacil ti vykon?skus vratit origo vzduch.
 , krasne ro mrnci od 4tis otacok
 , krasne ro mrnci od 4tis otacok
cigi44 napísal:
auto som kupil s hruskou, ale hrusku dole nedam, ani bohovi, krasne ro mrnci od 4tis otacok
 pokial to nie je nejaky cinsky shit za 3€ z tesca a je to osetrene ako ma byt(naolejovane) tak to prepusti menej castic nez klasikcy papierac. Ovsem vykonu to moc nepomoze, to je fakt....
  pokial to nie je nejaky cinsky shit za 3€ z tesca a je to osetrene ako ma byt(naolejovane) tak to prepusti menej castic nez klasikcy papierac. Ovsem vykonu to moc nepomoze, to je fakt....Majo napísal:[-X pokial to nie je nejaky cinsky shit za 3€ z tesca a je to osetrene ako ma byt(naolejovane) tak to prepusti menej castic nez klasikcy papierac. Ovsem vykonu to moc nepomoze, to je fakt....

johnyfly1 napísal:kat mas ok?
johnyfly1 napísal:kat mas ok?

patres napísal:lambda sonda nemoze mat ucinok ze auto trha, ta udava len hodnoty, zlym predhrevom alebo pokazenou lambdou mozes mat akurat vysoku spotrebu.

Ta chyba predhrevu nie je nejako strasna, ked je lambda studena a dobre nefunguje predhrev tak sa ti moze zvysit spotreba radovo tak o 1liter ale potrubie je relativne celkom rychlo horuce takze potom je to uz ok so spotrebou.
  Ta chyba predhrevu nie je nejako strasna, ked je lambda studena a dobre nefunguje predhrev tak sa ti moze zvysit spotreba radovo tak o 1liter ale potrubie je relativne celkom rychlo horuce takze potom je to uz ok so spotrebou.BMWrobika napísal:lambda kamos nic ine tomu nechyba a ked tam mas sisku tak to daj chitro prec je to pakaren a najhorsi filter ...pokial by si mal spraveny daky saci box alebo nieco nepoviem ale len tak tam ked mas sisku to daj prec