... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
wladas47 napísal:
Duralove remenice ti spravia na zakazku tady http://b3kovo.cz/blog/2009/02/odlehcene ... ce-vyroba/
Arnold napísal:Aha, zbrklo som to prečítal a myslel som si, že ho chceš skrátiť. Moja chyba.
Arnold napísal:Alebo jednoduchšie - Chyť oba unášače poloôs a skús s nimi prekrútiť každú do iného smeru, nemalo by sa to dať.
Čo sa týka prerábky, najjednoduchšie bude zohnať motor M52B28 z E36 - sadne ti aj na prevodovku z B20. Zapojíš konektor X20 (na vodičovej strane, slúži pre spínačku a budíky), nahodíš výfuk M52B28 (pôjde to aj na tom z B20 ale motor bude pridusený) a to je všetkoAk chceš skrátiť prevod, tak zháňaj krátky diferenciál. Teraz máš malý obal prevod 3.45 a potrebuješ 4.44 z 316iA/318iA/318isA.
Btw. tú M50 predávam ja a cena je adekvátna komponentom čo sú v motori a celkovému stavu motoru, nehovoriac že k tomu dávam aj ďalšie diely
Arnold napísal:M52TU? To už je tuším OBDII. Veľa šťastia s elektrikou, potom daj vedieť ako si dopadol a aké schémy si použil
Arnold napísal:Musíš si zohnať riadiačku presne pre tvoj motor, niet inej pomoci.