... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Re: E36/ 320i - strata výkonu

Piatok, 3. Apríla 2009, 13:49

SurrendeR napísal:
ak si si nevsimol, tak pri 130 ma odfotene 3900rpm a nie 5000 ;)

ten vykon... moze byt aj zimnymi gumami, podhustene, takisto to moze byt mala prasklinka niekde v sani, pomaly odchadzajuca lambda, a osobne si myslim ze nakoniec to bude len to, ze si na ten vykon zvykas a zacina ti to byt malo.

Odfotene ma. Ale v prvom prispevku hovori ze ma pri 130 km/h 5000 otacok na 5ke.

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Apríla 2009, 14:10

aj ti to hucalo na tych 5000 otacok ?? ci sa nahodou nemohol dojebat aj otackomer spolu s niecim inym naraz
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

jarox
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 4. Apríla 2009, 06:23

BA:VOR:AK napísal:
Spojka zaberá cca 3-4 cm od podlahy. V tom som od začiatku nepostrehol nejaký rozdiel. Rozdiel je jedine v tom výkone. Nemôžu na tom mat aspoň trocha pričinenie sviečky? Pretože tie tam boli menené naposledy v dome kamennej. Okrem toho je zadné ložisko na mraky pretože už ho je dosť počuť, tak že to idem meniť čo najskôr. Len ten výkon ma sere najviac. :? :cry:

3-4 cm je uz dost vysoko nie? spojka by mala zaberat do 2 cm ...podla mana ti smika spojka..mne ties spojka smikala na golfe, zaberala tak 4cm od podlahy, smikala na 3 a 4ke, auto islo do otacok motor hucal ale vykon nikde..

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Sobota, 4. Apríla 2009, 08:47

racej sa nebavme o cm, ale skor v ktorom poli... ci pri vrchu alebo niekde pri spodu, alebo kde...
tazko rozpoznat kolko cm ...
takze kde ti zabera? dole? v strede? pri vrchu?
keby ti hentak smykala spojka , tak by si mohol dupnut na plyn a ten by ti vyletel so max otacok bez toho aby auto zrychlilo. Ale v takom pripade by si sa uz ani z miesta nepohol ..

BA:VOR:AK
Autor témy
Auto: F30 320i

Nedeľa, 5. Apríla 2009, 09:23

Tak že ľudia diki za pár typov, dnes som sa na to pozrel trocha lepšie a zbadal som že spojka mi zaberá skoro až pri vrchu. Po celú dobu čo ju púšťam mi začne zaberať až keď už skoro nieje v pohybe. Tak že nie 4 cm ako som si myslel. Pravda môže byt aj v tom ako písal SurrendeR že som si na to už zvykol. Napr. aj na youtube som pozeral nejedno video e36 2.0i top speed a každý mal o niečo iné hodnoty otáčok ako ja. V piatok som bol v servise pýtať sa na to ložisko a jeden mladý chalan mi tam povedal že meniť sa majú obe naraz a za jedno aj s robotou chce cez 3000 litre. Zajtra ma čaká v druhom servise diagnostika tak sa ich rovno spýtam čo by chceli za tie ložiská. Ale zvedavý som hlavne na tu diagnostiku. Zajtra sa ozvem ako to teda dopadlo
-------------------------------------
F30 320i
--------------
Ex BMW E36 318i Cabrio
Ex Bmw E34 525i 24v
Ex BMW E36 316i compact
Ex Bmw E36 320i sedan

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných