... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

bmw320i
Autor témy
Auto: 320,525
Kraj: Bratislavský

E36 320i Olej diff a prevodovka automat

Piatok, 13. Marca 2009, 13:54

kde sa nalieva olej do diferaku a kolko oleja ide do autom.prevodovky???na budikoch mi niekedy zasvieti check a take oranzove kolkiesko-co to moze byt??auto sa mi potom nechce rozbehnut do otacok.....a este kdo by ma naucil obsluhovat ,mam tam pri pake displey,kde su hodiny,teplota motora-len s tym neviem narabat..dakujem hosi.alino :-({|=

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: e36,320i,r.v.92

Piatok, 13. Marca 2009, 14:13

bmw320i napísal:
kde sa nalieva olej do diferaku a kolko oleja ide do autom.prevodovky???na budikoch mi niekedy zasvieti check a take oranzove kolkiesko-co to moze byt??auto sa mi potom nechce rozbehnut do otacok.....a este kdo by ma naucil obsluhovat ,mam tam pri pake displey,kde su hodiny,teplota motora-len s tym neviem narabat..dakujem hosi.alino :-({|=

a silno si sa zrazil s tou e36kou ? nabuduce skus vytvorit temu do technickeho okienka ak nenajdes odpoved pomocou funkcie 'hladat' hore :wink:

zozadu cez horny imbusovy srob, 3-4 litre!!! vygoogli si 'ASC' !!asi si dal pneu s roznymi rozmermi......
18 tlacitok pod displejom -> viewtopic.php?f=2&t=1317&hilit=bordcomputer&start=99
11 tlacitok - nic uzitocne..nzc~.B|_/\<K
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných