... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
BA:VOR:AK
Autor témy
Auto: F30 320i
Kraj: Bratislavský

E36/ 320i - Nahodene disky = rachoty od vsetkych kolies

Utorok, 21. Júla 2009, 12:55

CuzZte ludia nahodil som nove disky na moju E36-ku vsetko sadlo na 100% . Najviac som sa bal ze to bude suchat o podbehy ale nakoniec sa ukazalo ze od podbehou mam este celkom slusnu rezervu . No problem zacal hned jak som sa s autom pohol . Všeliake škrípoty a pri rychlosti asi 10-15 Km/h aj buchoty ale uz pri obuvani na auto ked som mal predne koleso vlufte a potocil som snim tak tam nieco suchalo a na disk opadavala hrdza

Ps: volal som servisakovi a ten mi ces telefon povedal že to moze byt zahrdzavene a rozbite čeluste rucnej brzdy ale nvm si tym padom vysvetlit co to skrka na prednych moze to byt ze by to bolo az tak zhrdzavene ? zvuky su priblizne ako keby skrkali tie plechy co su za kotucovimy brzdami ...

Kotuce v predu aj vzdadu ...
Naposledy upravil/-a BA:VOR:AK v Streda, 22. Júla 2009, 14:54, upravené celkom 1 krát.
-------------------------------------
F30 320i
--------------
Ex BMW E36 318i Cabrio
Ex Bmw E34 525i 24v
Ex BMW E36 316i compact
Ex Bmw E36 320i sedan

pepo286

Re: Nahodene disky = rachoty od vsetkych kolies

Utorok, 21. Júla 2009, 13:02

BA:VOR:AK napísal:
CuzZte ludia nahodil som nove disky na moju E36-ku vsetko sadlo na 100% . Najviac som sa bal ze to bude suchat o podbehy ale nakoniec sa ukazalo ze od podbehou mam este celkom slusnu rezervu . No problem zacal hned jak som sa s autom pohol . Všeliake škrípoty a pri rychlosti asi 10-15 Km/h aj buchoty ale uz pri obuvani na auto ked som mal predne koleso vlufte a potocil som snim tak tam nieco suchalo a na disk opadavala hrdza

Ps: volal som servisakovi a ten mi ces telefon povedal že to moze byt zahrdzavene a rozbite čeluste rucnej brzdy ale nvm si tym padom vysvetlit co to skrka na prednych moze to byt ze by to bolo az tak zhrdzavene ? zvuky su priblizne ako keby skrkali tie plechy co su za kotucovimy brzdami ...

Kotuce v predu aj vzdadu ...

skus dat dolu kolesa a kukni kde je nieco 'cerstvo' oskrabane 'do ziveho' ...
E46 320D Touring 100kW (2001)

Fericius
Auto: BMW E60 530d
Kraj: Košický

Re: Nahodene disky = rachoty od vsetkych kolies

Utorok, 21. Júla 2009, 18:21

Nedal si tam dlhe skrutky?

iste

Re: E36 - Nahodene disky = rachoty od vsetkych kolies

Streda, 22. Júla 2009, 11:20

asi ti to bucha do tlmica..ako mne:)ked ides tak ne,iba ked je jemna jama,alebo zakruta a tak..aspon mne to robilo toto..nomalne na zvihaku nic,iba na zemi..

BA:VOR:AK
Autor témy
Auto: F30 320i

Re: E36 - Nahodene disky = rachoty od vsetkych kolies

Streda, 22. Júla 2009, 14:51

No nie, skrutky mi vyberali presne na to v pneuservise a presne tu dĺžku som tam mal aj pred tým na plecháčoch... Ten zvuk je ako keby sa trel kotúč o ten plech čo je za brzdou. Keď som mal auto na hevery a točil som kolesom tak to bol pravidelný zvuk šúchania o ten plech. Keď som ten plech chytil a točil som kolesom tak som aj cítil že sa o ten plech niečo trie a opadáva otial aj celkom pekná hrdza. Po odmontovaní diskov a nahodeniu zas plecháčov mi to ešte stále jedno koleso robí. Už mi to v minulosti spravilo a po čase sa to zrejme vyšúchalo a išlo zas pekne... Nechápem prečo to odrazu na diskoch začalo. Disk nemá absolútne žiadnu prekážku. ](*,) ](*,)
-------------------------------------
F30 320i
--------------
Ex BMW E36 318i Cabrio
Ex Bmw E34 525i 24v
Ex BMW E36 316i compact
Ex Bmw E36 320i sedan

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných