Štvrtok, 25. Apríla 2013, 02:21
Zdravím ,mám tento ojedinely problém, aspoň si myslím ,že je ojedinelý... Na mojom E36 320i ,, ktore som kúpil mam jednu vadu, a možno budete vedieť o čo ide... proste deje sa to .že ,motor v neutrale skačui mu otačky a ako keby kašlal a dusilo ho,,, ide ale O TO,, že ono to robi napr 3 minuty a potom 3 minuty ide krasne ako ma,, ako hodinky,,, .... pobeham na nom, zastavim hodim neutral stojim a opať sa kucka , ako keby ho niečo dusilo, a napr po 5 minutach opat nabehne,, niekedy zase pobehám pobehám zastavím a všetko stale ok... , prv bolo podozrenie na neaku vadnu cievku ,, no myslím si ,že s valcom to nema nič,, možno so vzduchom fakt neviem,,, stretol sa už niekto s niečim podobním ? dakujem za odpovede-... pri jazde ide ako hodinky,, dnes som na nom fičal po dialnici 190 bez problémov... ,, no potom ked som vychadzal z benzinky sa mi tak zakašlal, že som šlapol na plyn,, a ani nedvihlo otáčky,, proste dusilo ho... dusilo ho asi 5-8 sekund potom som šlapol opat na plyn a zase mastil ako ma,,,