... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
wolvik napísal:Takze sviecky su vymenene , vaha vzduchu vycistena, bol aj na pocitaci mi ho tam dal jararak a nenaslo ziadnu chyba iba lambda sondu. A stale huci jak traktor trasie autom tak jemne , a otacky skacu a ked sa pohnem trha autom.. fakt netusim vcom to moze byt.. myslite ze je to tou lambdou ? abo moze byt diera v sani ? co myslite ja uz som s nervami na koncoch netusim co to moze byt![]()
jararak napísal:aj mne sa to vidi na falosny vzduch, ci som otvoril vicko oleja alebo vytiahol mec od oleja, nic sa nedialo, asbolutne sa nic nezmenilo.
ked vypol motor, znelo to akoby posledny vydych dinosaura. len otazne je odkial to moze fukat, to koleno co je tam vaha vzduchu to nevyzeralo ze je.
Jannci napísal:
skuste este tu tensiu hadicko co ide na volnobeh. ona casom a teplotou od motora tak dost brutalne stvrdne, a potom praska
BimmerBob napísal:Mne keď nasávalo falošný vzduch cez tú hrubú vráskavú hadicu, tak bol problém s rozbiehaním bez rozdielu, či bol motor teplý alebo studený. Tak tú môžeš vylúčiť.