... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
EBOLA napísal:dole tapacir, vytiahnut konektor z motorceka el. okna a premerat ci ti tam ide prud ked stlacis tlacidlo, ak ano asi ti odisiel motor ak nie ist po kabloch naspet az po rj el. okien
EBOLA napísal:skus zmerat najprv ci ide stava do motorceka... to je prva do ktorej by som sa pustil.. niesom si isty ci ma el stahovanie RJ alebo len relatka
EBOLA napísal:bohuzial.. skus prelistovat navody a manualy. tam su dake kody farieb ale nepozeral som to podrobnejsie.. skoda, ze byvas tak daleko, by som sa ti na to okno pozrel...
ps.: ak by ti pomohlo este toto: http://www.e36.over.cz/dwn/etm_e36_1998.pdf
EBOLA napísal:presne tak... cize vytiahnut mechanizmus von odmontovat motorcek a zapojit ho ci sa kruti ak nie, tak zohnat druhy... niesom si vsak isty ci napajacie kable nedavaju napatie permanentne ako motorceku zadneho stieraca. premeraj aj kabliky ovladania ci sa tam objavi napatie pri stlaceni tlacidla. s majvacsou pravdepodobnostou bude chyba v motorceku no treba skontrolovat aj toto aby si zbytocne nekupoval druhy.
EBOLA napísal:motorcek je priskrutkovany 4 torxami( bohvie preco su v bmw na torxi zatazeny)
ak bude elektrika fungovat tak len mechanika alebo motorcek. v pripade eleltriky mozme dalej hladat zavadu. v opacnom pripade aj tak musi ist mechanizmus von.. mam na to fintu....