Streda, 4. Novembra 2009, 20:52
tak pani mam tu pre vas info ja som to menil pred mesiacom a tu mate moje rady a návod lebo robil som to podla navodu aj tak som mal nejake komplikacie
!!!!!! ma tam ist taka aka bola cize ak mate zelenu tak tam musi ist zelena nema sa to miesat . nejaky kusok tam vzdy ostane
!!!! a pozor na odvzdusnovaci srob aby ste ho neutrhli nech si nenarobite komplikacie.
1. Odsrobujte to vycko. potocte kurenim na max no a potom tam mate srob na chladici a na bloku motora. Podotkínam !!!!!!! nestartovat motor nech je studený. No a co sa tyka tho srobu na bloku motora tak pred tym nez si ho odsrobujete nasadte pri neho nejaky kryt nech to nezadrbe secko mozne a aj zvody. a celu kvapalinu vypustite.
2. zasrobujte sroby utiahnite a nalejte chladiacu az po okraj. potom povolte odvzdusnovaci srob a ona klesne, zatiahnite ho a znova dolejte kvapalinu a takto to zopakujte tolkokrat kym sa uz nebude klesat hladina. zatiahnite srob.
3. Nastartuje motor a trochu to popretacajte medzi 2500 a 3500 otackami takým sposobom ze pridate a pustite uplne plyn a zase pridate atd.. To sposoby ze z nadrzkzy odbuble prebytocny vzduch s cerpadla.
4. nechajte motor zohriat na prevadzkovu teplotu no a potom zvyste otacky napr na 1200 a sucasne ich drzte a povolte odvzdusnovaci srob kym nezacne vytekat od neho cista kvapalina bez bubliniek potom este sucasne trochu pridajte plyn a zatiahnite ho.
5 pripadne dolejte chybajucu kvapalinu pri studenom motore ma byt hladina na ryske kalt.
-
Prílohy
-

-

///..Kto nezažil nepochopí..///E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo