... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
majro napísal:tak od 1500ot. isto nebude tahat, to neviem kde si nasiel.. Is by v tych otackach rucicku ani nemalo mat, mozno iba na 1. alebo 2. prevodovom stupni.. to auto ta nehodi poriadne do sedacky ani ked je vytocene, nieto este ked sa dusi6 valec taha odspodu, ale 4 valec o tom moze len snivat..
tak na zimu je urcite lepsi origo airbox, tam nieje o com, a skontroluj aj kat, ako ti vyssie poradil kolega, hlavne ked bude studene auto, ak by si kusok pojazdil, tak sa hlavne nepopal pri tom klopani
BouBou napísal:
Ako tak nechcem ti nic hovorit ale ako mozes povedat ze 4 valec nejde odspodu, to ze Isko nejde nehadam sa lebo ma ostru vacku a ladene zvody a sanie nastavene do otacok takze odspodu to vobec netaha, no ale poviem ti ze ked som tomu ja na m10 zoslapol pri 1500 tak ma oprelo do sedacky, m10 ide uzasne odspodu ked je v dobrom stave a dobre nastavena, Ked som mal atmosferu 318i tak som nalozil na 400 m ma nestihali dobehnut 320í e36 a 325i e36 proste lebo sa mi krasne zobrala na jednotke a dvojke a kazdy skusenejsi bmwckar vie ze skoro kazde e36 IS je na 400m lepsie ako 320i ked su obe v serii
a to je dokonca 1,9 4valec vs 2.0 6valec
Vladis6 napísal:
Vladis6 napísal:
Peter540 napísal:no kamarad mal podobný problem s 318is
ked mu dal podlahu ho akoby pridusilo a mierne trhalo až od 4tis ot začalo tahat
teras to ide ako má ,vymenil sa tam ventil na vstrekovacej rampe