... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
SmoWlinkO napísal:mam ten isty symptom...
skusal som to pri maximalke a prejavovalo sa to tak ze pri 5800 to nejak ako keby prestalo tak silno pridavat...a potom neviem presne pri akych ot. ma zatislo do sedadla...a pridalo a islo az po max... ale tiez mi to robi pri vsetkych zaradenych rychlostiach.
pedro33366 napísal:toto iste robilo aj mne....ze pri predbiehani som stlacil ale auto ako keby nenabralo vykon a musel som vyradit a naspet zaradit rychlost a uz to slo neviem co to je....vie niekto nieco o tom???motor 325i
SigSauerBang napísal:Mne robila také podobné veci 520i E34. Mechanici mi radili všelijaké bludy, jeden vymeň sviečky, druhý,daj nové káble, tretí volnobežná cievka,preskočený rozvod, stálo ma to cca 15tisíc, čo odomňa vytiahli šufermajstri, ani v BMW servise diagnostika nič neukázala. Tak som len tak z pi..viny rozobral škrtiacu klabku odlepil al ten umelý kryt,čo je zo spodu šrtiacej klapky zalepený silikonovým lepilom a tam som objavil kopu sajrajtu, odšroboval sol aj to malé ramienko,čo tam je vyčistil ju z technickým benzínom aj dráhuramienka, po ktorej chodí,zašrobovaj, zalepil naspäť umelý kryt so silikónovím lepidlom. Kladku namontoval,hadicu škrtiacej kladky poriadne prekontroloval,či nie je niekde deravá ,utesnil ju a išiel som sa previesť a auto ku podivu už necukalo, zázrak, oprava za 100korún