ja si myslim ze jemu to zamyka len lockom (tusim pin 17) na zamykanie nadrzky musi pouzit aj double lock (pin 13) takze by to mozno stacilo len prepojit ale samozrejme vsetko cez diody
a da sa to napojiť na ten kufor? Tiež mam take tlačitko a na RJ dialkového jeden káblik na odomykanie kufra, ale neviem na ktorý pin to treba zapojiť, aby to odomykalo len kufor.
Naposledy upravil/-a fafa111 v Nedeľa, 15. Apríla 2012, 20:16, upravené celkom 1 krát.
ale pozor .. ja mam DO dorabane samostatne a v osobitnej krabicke - nie na kluci... mam tam 2 tlacitka .. a cez ake diody to potom treba prepojit? ... Ale to som myslel ze si vravel ze ked podrzim tlacitko tak ci 3krat bliknu smerovky ...
"BMW Positiv"
"e61, 530xD A/T, 173kw, Black"
ex e46, 318i, 105kW, TitanSilber, sedan ex e36, 318i touring 85 kW
fafa111 ... to netusim, ale ja aj ked klucikom otvorim kufor tak mi otvori cele auto takze aj keby sa to napojilo podla mna ho otvori cele ale ja mam compacta neviem ako na inych... treba to skusit
sbarnisin... cen obycajne diody aby signal siel len jednym smerom(od jednotky dialkoveho do jednotky centralu)...aspon nebude jednotka centralu hlasit chyby :)
no ak bude casu tak sa nato pozriem zajtra, rozoberem a prepojim to diodami .. pin 17 s 13 ok? :) a vyskusam najprv vsetky kombinacie tych tlacitok ci to nahodou nema nejake specialne zapojenie aj budem drzat vseliako dlho...
"BMW Positiv"
takze radsej pockat? a potom prepojim ked budeme vediet na isto?... BMW mam 3 mesiace a vo Fabii som take veci neriesil ani v predoslom aute.. takze vela je premna noveho :)
"BMW Positiv"