... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

jozino24
Autor témy
Auto: bmw 318i
Kraj: Košický

Re: E36/318i - ventilator kurenia

Nedeľa, 27. Decembra 2009, 19:52

Takze problem vyrieseny minuly tyzden....

Chlapik kde mi servisuju auto dal dole tie plasty pod volantom, ja som bol z troho debil... neslo mi to... skusili sme precistit kontakty, nepomohlo, jezko von.. nepomohlo... tak sme zmerali napatie - na vodicoch bolo, medzi kontaktmi jezka bol odpor, takze jezko vyzeral byt OK... zalozili sme nazad vsetko. A kedze napatie bolo aj za jezkom, jedine motor ostaval... tak sme vybrali plasty pri motore, nejake kovove cvocky a sme vyfukali cely priestor s kompresorom, kedze sme sa priamo ku kontaktom nedostali tak sme len poklepanim po motore skusili ci nedosadnu uhliky.. a cuduj sa svete.. ide to ... beham s autom tyzden a ide vsetko OK. Takze v pripade ze sa to znova zopakuje, tak asi uhliky vymenime, lebo pred tyzdnom som to len narychlo skusal, nebolo casu na vybratie toho motora fukania...

Tot vsjo.. adiooos ;)

P.S. Za pomoc dakujem aj energie21-mu, poslal foto kde ten jezko je a nejake tipy ze co skusit..

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: E36/318i - ventilator kurenia

Pondelok, 25. Januára 2010, 18:49

zdravim.mne doteras pomahalo ked som trosku buchoj do priestoru jezka,ale uz to nepomaha.uz sa nechce krutit ventilator vobec.dnes som vybral jezka a chcem sa spytat na 2 veci.
1, niesom ziadny elektrikar,takze absolutne netusim,ako mam zistit,ci je jezko naozaj zly.ako sa to da premerat?

a druha vec,mozem jazdit aj ked je vymontovany?myslim tym,ci to,ze tam teras nieje nemoze mat nejaky vpliv na elektroniku,alebo nieco.
dakujem pekne! :bmwball:
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní