... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mayllo napísal:Nazdar,mam tiez e36 r.v.96,tiez som mal rovnaky problem ako ty.Tiez mi to triaslo okolo 100km/h.Vies kde bol problem?Tam kde ho mas asi aj ty.V pneumatykach!Ak si myslis ze ich mas dobre vyvazene tak si tym nebud taky isty,darmo im ukaze na masine 0.00 Tie moje sa podarilo servisakovi vyvazit az na treti krat a to sa s tym musel velmi pohrat.Bol ochotny a hovoril ze aj on s tym mal problemi a na svoje auto vystriedal trojo parov pneumatyk kym to mal uplne v poriadku.Problem vznika v tedy ked maju pneumatyky vo velkosklade zle ulozene a potom sa trosku deformuju,co moze sposobit to trasenie.To bol aj moj pripad,darmo som kupil drahe a kvalitne gumy Dunlop,na vyvazovacke to bolo pekne videt,ked roztocil koleso disk bol rovny,ale plast nie,ten trochu lietal.Tak musis len dufat ze sa to niekomu podari dobre vyvazit.Najlepsie by bolo keby si mal zimne na diskoch a prehodil komplet vsetky styri kolesa.Hned by si zbadal ci je chyba tam.
Mayllo napísal:Tak to ano ak su cisto nove tak si musia poriadne sadnut,pre nove gumi je take "zahrievanie" asi 300km.Ak ti to bude stale robit daj si ich prevazit znovu ale az kym najazdis od teraz 1000km potom budes vidiet.