zdravim pred nedavnom som tu pisal ze mam problemy z vrzganim,zatiel nevyriesene,ale uz sa na tom pracuje,behom 2 tyzdnov sa mi na aute zacalo doje..bavat,plno veci ako naschval

ked sa mi zohreje motor aj prevodovka tak mi nieco trase od prevodovky,aj samotna paka prevodova,trase,ale ide o to ze ked zapnem klimu alebo stiahnem okna proste ked ma vacsi odber prudu tak vtedy to trase najviac,zaujimave je ze ked vypnem klimu tak to robi uplne slabo alebo vobec.alebo ked to vrci tak chytim riadacu paku a nasmerujem ju smerom trojke alebo stvorke na silu,bez spojky a vtedy to tiez nerobi.bol som stym u mechanika.spojka to ze vraj nebude lebo ked vytlacim spojku tak vtedy to vrcanie tiez nerobi.ale ked je spojkovy pedal v normalom stave tak to robi,ale vravim len ked je motor zohriaty alebo prevodovka.
dalsia vec,bol som pred nedavnom riadnej zapche a zacal sa mi prehrievat motor,vodna pumpa bola menena aj termostat pred pol rokom,aj samotny chladic,inac chladic som mal pred tym elektricky ale daly mi tam mechanicky klasicky na visko spojku,ze vraj mat mozem upchaty chladic a kvoli tomu sa moze pri vacsom prehriati motora prehriat,visku spojku som skusal pri zohriati motora na 90,stupnov,sa vrtula stale toci a da sa zastavit aj rukov a drzat ju.takze neviem.inac klimu mam.a pri zapnutej klime sa tiez prehrieva zistil som tak ze ked som ju vypol tak rucicka isla mierne dole,alebo vtedy som zapol kurenie na plno a rucicka sa vratila na normal do polky,len tak som vedel ist stym autom.skuste mi prosim poradit alebo nijake skusennosti,dakujem pekne.