zdravim chlapci potreboval by som pomoc alebo poradit
auto mi zacalo strhavat. Na volnobehu ide normalne a strhavat zacne po stlaceni plynoveho pedala. najprv ho ako keby pridusilo a tak sa rozbehne ako traktor...trasie s nim huci.
badam to od volnobehu az do 2000 otacok potom auto ide normalne len sem tam trhne...
je jedno aku rychlost mam ak su proste otacky pod 2000 autom trha cuka nema vykon a nad 2000 otacok ide normalne..
co som robil: odpajal som vahu vzduchu auto zacalo haluzit (tak jak by malo,tusim a bola menena za druhu asi pred 8 mesiacmi)
sacie potrubie nieje derave, klapku som precistil aj vo vahe aj skrtiacu od lanka pedala
ventil volnobehu precisteny, palec rozdelovaca meneny pred rokom za novy, rozdelovac precisteny, kable vyzeraju v pohode az na ten z inducky je taky trosku pooxidovany a tazko sa mi cisti,
sviecky maju 3dni menil som ich lebo som si myslel ze auto haluzi koli nim(nepomohlo) su tam NGK podla katalogu od vyrobcu..neviem co by som este...docital som sa ze by to moho byt falosnym vzduchom okolo vstrekov tak som tam striekal WD40 ale nebadal som ziadne zmeny na chode motora tak predpokladam ze mi z tamadial netaha falosny vzduch...
uz fakt neviem v com byto mohlo byt

pojdem do servisu nech ma napoja na PC uvidim ci budu mat premna koncovku kedze mam este ten stary okruhli OBD(ci ako sa to vola) a ci im vobec daco ukaze... nevie mi dakto poradit co by som este mal pozriet popripade spravit?
DAKUJEM :)