... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Skypco napísal:
Chlapci vy ste sa dostali uz pekne daleko od jeho povodneho problemu v uvode temy..., ak je to tak ako pises a tento zvuk
pozorujes len kratky cas tak ti nic nebrani pri najblizsej vymene oleja, ktoru si pisal ze aj tak musis robit..., sa vratit k
povodnej specifikacii 5W40... Mas tam momentalne "trosku" hustejsi olej takze to za studena chvilu trva kym ho natlaci
az hore...
Pokial ti to zaklepe len par sekund po starte tak sa nic nedeje, len je to trochu neprijemna zvukova kulisa...
herri13 napísal:No ja by som velmi nemenil vyskozitu olej, nie je dobre davat z horsieho na lepsi olej co sa tyka viskozity nie znacky. Z lepsieho na horsia sa moze opacne nie a to koli tomu ze kazdy olej ma v sebe aj cistiace produkty a ak das trebars po 15W40 5W40 tak ti pusti karbon a zanesie ti mazacie a aj chladiace kanaliky a odpalis motor. Ja idem tiez dat Valvoline 10W40 Max Life, je to olej stavany pre motory nad 100 000km a znizuje aj spotrebu. Takze zaver ak mas 10W40 tak daj 10W40.
Skypco napísal:retepp hlavne netrepp...
iste napísal:vsak ale ked si menil hlavy tak toto je ako lego pre teba.tu hlavu dole nemusis dat, vacka drzi na polkruhovych uchytoch s klz. loziskami..das ju dole a si tam...uvidis, to nic neni. inak tu je v klube link na "ako na to rada 3" tam je to aj otfotene vseckomyslim ze m40 tam je...