... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
shadowhand
Autor témy
Auto: E36 E36
Kraj: Košický

Re: E36 318i hadica chladiaceho systemu

Pondelok, 11. Apríla 2011, 18:38

Vazne ? :shock: tak to je pozitivny poznatok :smile: to som teda necakal, ze niekto aj taku prkotinu meni,... Tak urcite to skocim coskoro objednat, lebo na obrazku to vyzera ozaj lepsie uchytenie,. teda tie vrubky..

kiwic
Auto: e87 130i
Kraj: Prešovský

Pondelok, 11. Apríla 2011, 18:52

Tiez mi tlakovalo paru spod tej priruby, bol z nej odlomeny vstup, a ostal mi v hlave, musel som ho pacit srubovakom von, myslim ze v Intercars ma vysla presne 10,71 eur.
E87 130i
VW Lupo 3L 66kw

ex E36 318tds Touring
ex E36 325ti Compact
ex E36 316i Compact

Inst: @michael_tschesak

shadowhand
Autor témy

Pondelok, 11. Apríla 2011, 20:41

Vdaka, prave som hladal odkial to vezmem :smile:

shadowhand
Autor témy

Streda, 13. Apríla 2011, 11:26

takze definitivne som nasiel, ze to mam odlomene,. v hadici ostal kusok -obruc hrubky asi 1cm. Novy "connector" uz je na ceste. Ako to vidite, budem mat este iny problem v motore ? alebo je normalne ze to blblo a nedrzalo ked to nedrzalo :lol: :D

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 13. Apríla 2011, 13:43

najskor pod vplivom chladiacich kvalapin ich miesaniu a velkej teploty sa ti ten plast oslabil a tlak v chladiacom okruhu mu napomohol ist do aleluja.... stava sa to aj pod sanim na takom drahsom kolene z boku motora... ak prasklo hento tak najskor praskne aj to dalsie ;) ja som ich preventivne pomenil vsetky a este ma caka tesnenie pod hlavou... nezda sa mi zeby malo tak tlakovat hadice... ale zas na druhej strane vsetkym co som sa pozeral na auta tlakuje tak isto ako aj mne...

kiwic
Auto: e87 130i
Kraj: Prešovský

Streda, 13. Apríla 2011, 14:28

Tiez mi tlakovalo hadice ale poriadne a potom som postupne vsetko musel pomenit :D termostat-vodna pumpa-zadna priruba-predna priruba-chladic-tesnenie pod hlavou a teraz je zatial pokoj. A tie hadice z chladica ti tlakuje?
E87 130i
VW Lupo 3L 66kw

ex E36 318tds Touring
ex E36 325ti Compact
ex E36 316i Compact

Inst: @michael_tschesak

shadowhand
Autor témy

Utorok, 19. Apríla 2011, 09:57

takze "connector" vymeneny, musim uznat ze s tou dlzkou a tymi vrubkami, ktore som mal vsetky odlomene to drzi ovela lepsie,. :smile: Nasledne som sa to snazil odvzdusnit a neviem ci sa mi to podarilo bretoze bublinky-vzduch chvilu ide z odvzdusnovaka potom nejde, potom zas ide.. Teda uplne mi neprestal ist. Zatial som pojazdil len malo asi 5km, no hadice sa mi zdali celkom dost tvrde :? :roll: skusim to este odvzdusnit asi, a uvidi sa,. :|

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Apríla 2011, 10:43

shadowhand napísal:
takze "connector" vymeneny, musim uznat ze s tou dlzkou a tymi vrubkami, ktore som mal vsetky odlomene to drzi ovela lepsie,. :smile: Nasledne som sa to snazil odvzdusnit a neviem ci sa mi to podarilo bretoze bublinky-vzduch chvilu ide z odvzdusnovaka potom nejde, potom zas ide.. Teda uplne mi neprestal ist. Zatial som pojazdil len malo asi 5km, no hadice sa mi zdali celkom dost tvrde :? :roll: skusim to este odvzdusnit asi, a uvidi sa,. :|

som zvedavy kde ti to znova rupne :) typujem pod sanim... a to sa vymniena trosku horsie :)

shadowhand
Autor témy

Utorok, 19. Apríla 2011, 11:28

ice.blade myslis, ze rupne dosledkom coho ? Ako ze mam prasknutu hlavu abo tesnenie ? Inak som skusal este odvzdusnit a teraz po jazdeni sa mi uz zdali trocha makksie-nie extra tvrde.. A bol som udiveny povodny "connector" svojim zlozenim uz pomaly pripominal plastelinu :D makky tvarovatelny, neuveritelne co sa stane s tym materialom... No ono aj to sa mi teda menilo dost blbo, :D neviem si predstavit jak by som strkal ruky este na horsie miesto..

shadowhand
Autor témy

Streda, 20. Apríla 2011, 07:26

takze vozil som sa, slusne som tomu nakladal po asi 20km som bol spokojny ze nrmalne uz to hadam bude dobre,. [-o< A zrazu to prislo, teplota zacala stupat,. :roll: Zdalo sa mi to teda dost neskoro,.. Pozrel som pod kapotu hadica tvrda jak svina horuca, ze sa ani chytit nedala,. hadica od termostatu malohoruca, chladic asi cely horuci.. :roll: teraz keby som tak vedel co stym sakra,.. Inak visku mam asi urcite zlu, kedze s nou kedykolvek lahko otacam, ale nezda sa mi zeby to bol taky rozdiel, ze by sa to kvoli tomu malo prehrievat ked sa aj tak toci,.. 8-[ ci mylim sa ?

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Apríla 2011, 07:31

ja tiez viskou otacam stale ...ani neviem ci sa mi zopina...resp nikdy tu vrtulu nepocujem a teplota drzi ... odvzdusnil si to riadne? :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

shadowhand
Autor témy

Streda, 20. Apríla 2011, 11:30

no ako mne sa toci vrtula, ale cital som ze za studena a vypnuty motor sa nema dat potocit,. A ja nou tocim uplne lahucko.. No prave neviem, odvzdusnoval som to prvy krat.. A chvilu mi nesli bublinky potom zas isli,. teraz som to opat trocha odvzdusnil, ale zdalo sa mi ze uz sli menej,... Inak neviem ci to je normalne, ked odsrubuvavam odvzdusnovak tak z neho "psss" :D

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Streda, 20. Apríla 2011, 11:46

S viskou by sa pohnut nemalo dat, teda mala by byt natvrdo spojena s motorom ked je zohriaty na plno a ma tendenciu sa prehrievat vtedy je napevno spojena a toci sa otackami motora, na studenom motore je lahko potocis. Co sa tyka horuceho chladica, ak je cely horuci, znamena ze termostat je OK, mozno vodna pumpa ale ked je cely horuci tak voda by mala cirkulovat cize aj ta by mala byt OK. AK teda je to spravne odvzdusnene pozrel by som tesnenie alebo hlavu.
Nur Original ist Legal.

shadowhand
Autor témy

Štvrtok, 5. Mája 2011, 19:13

bol som odcestovany takze som nemal moznost sa stym zapodielat,.. Ale akurat som uz nestastny zistil, ze voda sa dalej straca dokonca mi aj zacala stupat teplota po jazdeni som pozrel pod kapotu, a uvidel som ospliechane medzi domcom tlmica a nadobkou na vodu ostrekovacou,. Pripadalo mi akoby odniekal padala na vrtulu a vrtula by ju tam odfrkovala, alebo neviem si predstavit odkial inokade sa tam dostava,. :?:
Inak to s viskou som poplietol,.. ](*,) ale vrtulou tocim hocikedy aj za tepla,.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných