... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Šubo
Autor témy
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

E36/318 - Ako dostat stale plus do kufra?

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:21

Caute,som tu novy,potreboval by som poradit,myslel som ze moje bawo bude mat tiez baterku v zadu,ale nieje tomu tak kedze mam 318ku(e36),a problem mam taky ze neviem od kade mam zobrat stale plusko do kufra pre woofer,na audi sa da s pod volanta mno ja neviem rozobrat ani tie plasty respektive nechcem mojej krasavici ublizit:-),nie je niekde v zadu???kamos ma uz 6valec ma v zadu baterku a mal tam aj origo zosik,mno ja tam take nic nemam.Ak by niekto pomohol vopred dik,dufam ze niekto stihne zareagovat skor ako sa do toho pustiiim na vlastnu pest #-o (pozeral som v tu upnutej "jak na to" ale zrovna chybaju el.zapojenia) :?
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Plusko..poradte pls

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:48

pre elektricke zapojenia skus pozriet nieco comu sa nadava ews (dufam) - su to elektricke schemy a su tiez v navodoch. ale asi ta nepotesim ale iny zdroj (tak silneho prudu) v kufri nenajdes. alebo to skus naopak, prestahuj si baterku do kufra.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ice.blade

Pondelok, 9. Marca 2009, 17:58

wds... wiring diagram systems... ews mi znie ako oznacenie automatickej pracky ;) ono ked som kamosovi robil do auta (E36 sedan) aktivny subbass tak som mu tahal napajanie z baterky napriamo cez cele auto... su tam fajne otvory kadial vies kabel zhodit cez pristrojovku a potom pod tapacirmi az do kufra...

Šubo
Autor témy

Pondelok, 9. Marca 2009, 18:14

palubovku mam rozobrat pod volantom alebo na stredovom tuneli?v motore v predu v lavo je hned poistkova skrinka a je tam aj fajne plusko-co vy na to???len mi nechceli ist tie plasty dole po zhodeni srobov(pod volantom).
Obrázok

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 9. Marca 2009, 18:50

ja mam tiez 318 a baterku mam v predu a viem ze od predosleho majitela mam natiahnute plus na subik, ked sa vyliecim tak ti to mozem pozriet, je to napojene niekde pri poistkach ak som si dobre vsimol.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

Šubo
Autor témy

Re: E36/318 - Ako dostat stale plus do kufra?

Pondelok, 9. Marca 2009, 19:05

Oka budem ti vdacny,popripade ak mas niake skusenosti s tymi kritmi palubky pod volantom napis jak to dat dole. Som s toho pako #-o
Naposledy upravil/-a Šubo v Utorok, 10. Marca 2009, 15:23, upravené celkom 1 krát.
Obrázok

version2

Pondelok, 9. Marca 2009, 19:51

ja mam 318 ti, a mam zosilovac zadu, ja som tahal kable na pravej strane auta, v pravo v rohu pri motore mam baterku a tam je prechodka do kabíny. ja tam mam 35 kabel. Vnútri kde je skrinka to tam daj dole, kde su aj riadiace jednotky, a tam je druhy koniec prechodky.
BMW 318 ti compact 140 hp

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 9. Marca 2009, 21:15

SUBO napísal:
Oka budem ti vdacny,popripade ak mas niake skusenosti s tymi kritmi palubky pod volantom napis jak to dat dole. Som s toho pako#-o

Ten kryt pod volantom das jednoducho dole, na lavej strane je srou , takisto na pravej, vykrut ale na lavom boku kde sa ti uz dvere opieraju o palubovku su dva cupliky z vnutra musis ten plast potiahnut trochu von a potom tahat do zadu kym nevybehnu. a zo spodu opatrne ja som si ho uz zlomyl dole tam si to pozri pri svetle a opatrne.
Prílohy
Obrázek11.JPG
Obrázek11.JPG (29.7 KiB) 2537 zobrazení
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

pgrno
Auto: Mercedes A

Pondelok, 9. Marca 2009, 21:39

tiez mam baterku vpredu. spravil som jednoduchu stranku o instalacii audia do e36 tour.
pomohol by som ti s tym ale si daleko, tak kukni aspon fotky. mozno ta v niecom inspiruju.

www.sportslovakia.com/hifi
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

Šubo
Autor témy

Utorok, 10. Marca 2009, 15:20

mno pekne si to porobil pgrno,tak vytlmene by som strovil aj ja mozno neskor.Cez vikend sa do toho pustim,teraz by som nemal mat problem.Dik chalani za rady a tebe pgrno nech sa ti dary s rozbehnutim bussinesom.Caute"viva bawaria" :D

THX za skoru pomoc =D>
Obrázok

hartge30

Utorok, 10. Marca 2009, 20:10

Síce trocha iná záležitosť, ale: Mal niekto rozobraté komplet tapacíre, ide mi o zásuvku v kufri, napr. pre chladničku v kufri

pgrno
Auto: Mercedes A

Streda, 11. Marca 2009, 19:37

mal som ich dole. treba najprv dat dole to cierne oramovanie (srob v dierke kde sa zacvakava roleta) potom ten bocny horny plastovy kryt tapacirov. na tro musis mat vybrate tie dvierka a zhruba v strede hore je tam srob. ak si dobre pamatam.
potom odklopit sedadla, dat dole kryt C-stlpika, plast ktory drzi pas hore.

no je to celkom sranda. len treba pomaly, a rozmyslat pritom, aby sa nic nepolamalo, a nerobit to na zime aby neboli skrehnute plasty a nepolamali sa. hlavne v tej oblasti okolo drziaka pasov.
ale inac pohoda.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

Šubo
Autor témy

Utorok, 7. Apríla 2009, 15:08

Audio hotove :-({|= plusovy kabel som tahal lavou stranou-od poistiek,skusal som pravou,ale po zhodeni baterky a krytu kablov k riadiacej jednotke som zistil,ze tam neni ziadny otvor,ktorym by som sa dostal do interieru :| ..RCA kable som tahal cez stredovy tunel-pod pristrojovkov{prehriadkou}-okolo dveri cez prah az do kufra,vsetko sa dalo zasunut bez rozoberania pod plasty-pod zadne sedacky-tapace v kufry,plusovy isiel tiez krasne bez rozoberania tak isto,aj ked s tou 6mm bol trocha problem..Woofer hra super,no budem muset nieco spravit s razonanciami 8) .Zostava:radio pioneer-6rocne bez poruchy cita aj ponozky s pracky :lol:
zosik blaunpunkt-350W
woofer robeny na mieru+bassreflex 10" Monacor 2x200
+ 4x origo bmw repro
Tojt vsio :D
Obrázok

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Utorok, 7. Apríla 2009, 15:45

No ja sa na take daco tiez chystam.Ked si siel z kablom do vnutra musel si dat dole aj poistnu skrinu alebo sa to dalo aj bez toho.. :-k
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Šubo
Autor témy

Piatok, 10. Apríla 2009, 15:13

Servis,nie nemusis nic davat dole,ani v motore ani v interiery,otvor poistkovu skrinku,ja som do tej guče kablov ktore idu do interieru strcil spicu s bicykla prepchal do vnutra,z vnutra na spicu prilepil s paskou kabel(tensi nez ten plusovy)vytiahol ho cez poistkovu skrinku,potom na ten tenky(kedze bol dlsi ako spica-aby sa lepsie tahalo)som pripaskoval plusovy ja som dal cca 7mm hruby(zila ma 6mm).Odporucam pouzit latkovu pasku ako pouzivaju vo firmach kde robia kablove zvazky-drzi fest.Poistku som chcel dat do predu pri poistkovu skrinku ale pri tej hrubke kabla bude prudovy ubytok minimaly-ak sa pletem opravte ma.Poistka je v zadu na woofry so zosikom prichytene na gumovych podlozkach :-({|=
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní