... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
birki napísal:nie termostat nie je ok.. to nie je skodovka to musi drzat teplotu aj pri -10. amame tu dalsieho exota ktoremu chodi 1,6 vysoko nad ocakavanie:) ale to uz nemam silu riesit.. takze len rada vymen termostat a ked ti to teraz ukazuje 180km/hod. tak je vsetko spravne lebo to je tvoja maximalka.
kalo napísal:dobre pozriem termostat
a neviem čo by som mal z toho ak by som klamal o rychlosti, hovorim to čo mi ukazuje tachometer (asi je zly)neveriš, tak môžme sa stretnuť sadneme si a vyskušame si to.
neznašam klamstvo a aj namyslene reči![]()
pochop nejde mi o to kolko to da ale o to že vtedy to išlo a teraz nie, dik
Kallon napísal:Tak aj mne jeden typek tvrdil ze mu 1.4 tigra ide 200!A ked sme to isly vyskusat tak hodinu trvalo kym isol 180...no newiem, uz ma asi dvaja 316-ckari presviedcali ze im to taha cez 200 km/h. ked mi to mali predviest aj prakticky takto nejak neslo ani na druhykratvyhovarali sa ze auto nema svoj den, ze bola vtedy nespravna vlhkost vzduchu abo co, pritom ked som im predviedol moje tak vlhkost bola OK.
![]()
![]()
asi tie tachace v tych 316 su dost kazove.![]()
![]()
kamelot napísal:sice trochu OT, ale cim vacsia rychlost, tak tym vacsia byva odchylka realnej od tachometrovej rychlosti. realna je v skutocnosti nizsia. preto ak chcete vediet realnu tak lepsie je pomocou gps...
SnipE_88 napísal:pocuj neviem ci ti to pomoze ale kedysi som na motorke troska experimentoval zo vzduchovym filtrom a ked som dal hustejsi ako mal byt tak vo vysokych otackach motor stracal tah vtedy sa mi maximalka znizila o 40Km/h
viem ze je to konstrukcne uplne iny motor ale fyzika by mala platit rovnaka....
ale je to len moja domienka...
birki napísal:nie poviem ti to inak vtedy si mal tachometer pokazeny a teraz ti ukazuje spravne... takze mas riesit preco vtedy ukazoval 200km/hod.. nie to ze preco ti to teraz ide len "180"
a ktomu vyskusaniu nie je problem pojdem 190km /hod v svojom a ty okolo mna prefrcis 200 ok ??