... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Špekulant napísal:Lambdu ries az na koniec. Zacni od najlacnejsich veci tedA od toho co pozres aj okom a zadarmo. Tak vacku pozri urcite. A skus si pozicat ten rozdelovac od niekoho. Moze byt aj z e30 tal sa daval ten motor tiez. Mam doma aj cidla teploty co su pod sanim tie som menil lebo tiez som nevedel co tomu moze byt.
22skoda napísal:
Aha ale tak zas hodnoty lamby my ukaze... Ja chcem vediet ci nahodou ona zle nemiesa a preto robi somariny v otackach..
evilcody napísal:Lambda to na 90% nebude, ked je zla lambda vacsinou to hapruje furt. Snimac polohy kluky skus vybrat a vycistit. Byva na nom bordel a potom to niekedy lubi haprovat.
patrik159 napísal:cavte ja som mal podobny problem ale od zaciaqtku.Tahal len ked som pridaval pomali plyn ale pri vissich tovkach isiel dobre,len strielalo do vyfuku pri predadeni rychlosti.Boli zle sviecky.takze skus najskor ten rozdelovac .A kable zmeraj aky maju odpor mozno je neiktory zly.Ja mam 316 m43 motor a mne zle startuje hlavne vtedy ked mi ukazuje teplotu budik v modrom policku a aj ako keby ide na 3-4 valce tiez uz neviem co snim.ja som mal vahu vzduchu z 318-cky a teraz uy mam orygynal z 316-stky skusim precistit ten snimac kluky a uvidim neviete co by to mohlo robit za tepla ide ako hodinky
patrik159 napísal:cavte ja som mal podobny problem ale od zaciaqtku.Tahal len ked som pridaval pomali plyn ale pri vissich tovkach isiel dobre,len strielalo do vyfuku pri predadeni rychlosti.Boli zle sviecky.takze skus najskor ten rozdelovac .A kable zmeraj aky maju odpor mozno je neiktory zly.Ja mam 316 m43 motor a mne zle startuje hlavne vtedy ked mi ukazuje teplotu budik v modrom policku a aj ako keby ide na 3-4 valce tiez uz neviem co snim.ja som mal vahu vzduchu z 318-cky a teraz uy mam orygynal z 316-stky skusim precistit ten snimac kluky a uvidim neviete co by to mohlo robit za tepla ide ako hodinky