... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
NOROV napísal:Skus premazat ten zamok(urcite zadrety-prach+mazivo v zime skor stuhne) na kufri s WD-40(daj aj do zamku aj z vonku) aby vysiel von celkom ,lebo je mozne ze ostal zaseknuty a tlaci stale na centralny zamok a tym padom ti automaticky zatvara central.
pegass325 napísal:ja som mal tiež podobný problém na E30 s mikrospínačom na zámku vodičových dverí ....odomkol som a hneď zamklo. Do motorčeka centrálu v kufri by malo ísť 5 káblov, teda slúži zároveň ako ovládací motorček pre ostatné zámky (znamená že keď otvoríš kufor, odomkne sa celé auto)....no a ak je to tam zaseknuté, že ten motorček sa nehýbe tak to presne môže robiť takéto veci, že otvorením vodičových dverí dostane RJ centrálu signál na odomknutie, ale hneď dá zámok z kufra signál na zamknutie.
Skúsiť to tým WDckom alebo vymeniť motorček centrálu na kufri.
Ico2311 napísal:Sorry ze ti zaserkavam vlakno ,ale ja by som sa chcel spytat jednu vec , ja mam central sice dobry,ale neda sa naprogramovat tak ,ze ked nahodov zabudnem zamknut auticko ,tak do dakej minuty sa zamkne same?(samozrejme ked nieje pohyb v aute-cize ked tam nieje nik,alebo ked nieje klucik v spinacke)
Ico2311 napísal:Nie nie nie , ja som to chcel vediet ci sa to neda nastavit ,mne sa pekne zamkyna , mam origo alarm od vyroby ,ale ci sa da nieco take nastavit ako som pisal hore.
tgm napísal:aha, to neviem, ci sa to da nastavit, ale urcite sa da. skus odomknut a chvilu drz klucik v tej polohe, dajakych 3-10 sekund a ono by sa to mohlo restartovat.