... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lukas318
Autor témy

E36 2x otvorena predna kapota - pokus o kradez?

Nedeľa, 21. Augusta 2011, 19:58

uz dva alebo tri krat sa mi stalo ze som prisiel z prace k autu a mal som pootvorenu prednu kapotu a 100% som si isty ze som ju mal zatvorenu. Da sa kapota otvorit bez toho aby sa niekto dostal do interieru? Predpokladam, ze nie vzhladom nato ze zospodu su plasty pod motorom, cez mriezky ladviniek asi tazko. Myslim si ze mi auto chcel niekto ukradnut ale nevedel obist ciselny kod na palubnom pc. Vnutry nic poskodene, nic nechybalo dokonca tam mam par drobnych ani tie nezmizli... Co si o tom myslite?
Freude am Fahren

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: E36 2x otvorena predna kapota - pokus o kradez?

Nedeľa, 21. Augusta 2011, 21:23

kapota sa da celkom lahko otvorit, avsak potrebujes bud rozobrat ladvinky alebo tie spodne plasty, ked mas diag, otvoris auto cubi dub, ten ciselny kod myslis velky palubak? mozno je to dobry tah ale povedzme si rovno, e36 dnes nieje bohvie aka atraktivita na "kupu"

skor by som povedal, ze vplivom tepla sa nejak povolili pruzinky pri zamkoch a kapota jednoducho vyskocila
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

lukas318
Autor témy

Nedeľa, 21. Augusta 2011, 21:32

vplyvom tepla povolili pruzinky... ale kde tam su take hrube draty bez sance to otvorit, som to skusal nejde to
Freude am Fahren

maiki
Auto: 02" E46 320d

Pondelok, 22. Augusta 2011, 07:37

da sa otvorit, otvaral som lebo sa mi urvalo lanko, ale treba vybrat ladvinky a vybrat klimovu vrtulu, ak tam je, potom to nie je az tak narocne pri istej davke sikovnosti...
skontroluj si tie zamky pre istotu.. je to inak dost zvlastne, lebo aj keby ju niekto cielee otvaral, co potom? potrebuje kryt motora? alebo nejaky plast ci vrchnak na olej? :lol:
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 22. Augusta 2011, 10:59

auto sa neda cez diagnostiku otvorit pokial nieje kluc v polohe 2 nie? takze otvorit kapotu podla mna len nestaci na otvorenie auta diagnostikou :-k
E36 compact 316i           (||||)(||||)

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Pondelok, 22. Augusta 2011, 20:55

lukas318 napísal:
uz dva alebo tri krat sa mi stalo ze som prisiel z prace k autu a mal som pootvorenu prednu kapotu a 100% som si isty ze som ju mal zatvorenu. Da sa kapota otvorit bez toho aby sa niekto dostal do interieru? Predpokladam, ze nie vzhladom nato ze zospodu su plasty pod motorom, cez mriezky ladviniek asi tazko. Myslim si ze mi auto chcel niekto ukradnut ale nevedel obist ciselny kod na palubnom pc. Vnutry nic poskodene, nic nechybalo dokonca tam mam par drobnych ani tie nezmizli... Co si o tom myslite?

Mne sa asi rok alebo dva dozadu tiez par krat stalo ze som nasiel kapotu pootvorenu...vzdy ked som ju zabuchol vsetko ok...az som potom chytil kapotu a mykol som nou a normalne som ju otvoril....mi zle sedeli zamky...ale dostelovatich je dost na nervy....a o kradezi silno pochybujem...uz aj ked 2x...to je blbost.

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 22. Augusta 2011, 23:17

johnyfly1 napísal:
auto sa neda cez diagnostiku otvorit pokial nieje kluc v polohe 2 nie? takze otvorit kapotu podla mna len nestaci na otvorenie auta diagnostikou :-k

ty neviem, ale kebyze velmi chces aj to sa da nasimulovat, ze odniekial niekam pustis prud a bude akoby prud v spinacke, ved poistkovu skrinku mas pred sebou
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných