... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
johnyfly1 napísal:no na tych unoverzaloch ti auto nemusi prejst cez emisne...nehovorim ze na vsetkych ale aby si sa potom necudoval...kupovat original kat tak to mozes rovno predat auto a kupit novenajlepsie je kat z ineho auta...a uz len cakat kedy ti odide aj ten
johnyfly1 napísal:no na tych unoverzaloch ti auto nemusi prejst cez emisne...nehovorim ze na vsetkych ale aby si sa potom necudoval...kupovat original kat tak to mozes rovno predat auto a kupit novenajlepsie je kat z ineho auta...a uz len cakat kedy ti odide aj ten
maiki napísal:ale ani len s rurou, teda vyhodenym katom neprejde oficialne EK
SAY NO TO GOING GREEN
johnyfly1 napísal:na ceskom bmwklube sa rozoberali katy :)
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=109403&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
johnyfly1 napísal:mne ma doniest baagoo...od zvodov az po konec 200e :)
majro napísal:daj prec kat a hotovo.. stary kat resp na pokraji zivotnosti je viac na skodu ako uzitok.. kolisanie otacok, slabsi vykon, cudesne zvuky atd..
johnyfly1 napísal:no ja mam ruru na miesto katu a ten zvuk zacina nieco okolo 3000otacok...znie to hnusne taky kovovyhanbim sa za to ked idem niekde a je to pocut...preto sa snazim auto co najmenej vytacat
johnyfly1 napísal:no ja mam ruru na miesto katu a ten zvuk zacina nieco okolo 3000otacok...znie to hnusne taky kovovyhanbim sa za to ked idem niekde a je to pocut...preto sa snazim auto co najmenej vytacat