... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
2bad
Autor témy
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Dvojka je divna 320i E36 coupe

Streda, 2. Apríla 2008, 23:24

mam problem s dvojkou na tomto aute... ked vytocim jednotku a preradim dvojku a pridam, alebo na dvojke pridam, tak to len tak poskoci akoby ho trhlo a potom sa pomalicky rozbieha ... :roll: vsimol som si to dneska a pri teplom motore.. studeny nevytacam ani besne nepridavam ... neviete co by to mohlo byt? nebol som s tym este nikde v servise... len by som chcel vediet vase nazory.. inak je to 110KW 94rv
zabudol som dodat ze sa to rozbieha tak do 4500 a potom sa chyti.. iny prevodovy stupen to nerobi :-(

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Streda, 2. Apríla 2008, 23:36

otacky ti vyletia hore alebo nie ? ak hej tak spojka pa-pa.. aj ked mne to netrhalo..
ak to je spojka zostava ti mesiac kym to nebude otravne v premavke a o mesiac a pol sa uz nepohnes lebo bude smykat uplne..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

2bad
Autor témy

Štvrtok, 3. Apríla 2008, 23:04

BlackMW napísal:
otacky ti vyletia hore alebo nie ? ak hej tak spojka pa-pa.. aj ked mne to netrhalo..
ak to je spojka zostava ti mesiac kym to nebude otravne v premavke a o mesiac a pol sa uz nepohnes lebo bude smykat uplne..
ne praveze sa nechyti motor.. viem ako smyka spojka.... na felde mi odisla :-D ale toto neni spojka... a dneska mi to uz nerobilo :-/ mozno chvilkove zavahanie :-D

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Apríla 2008, 09:14

ahm tak spojka nje, teda ho pridusi ?
no ked to nerobi furt to je najhorsie..

ja som si tiez uzil s 320i, po zime zacalo robit ze zajazdy to z nicoho nic skoro skapalo,
a ked som pridal viac ako 20% plynu zadusilo ho,
robilo to nahodne a 2 mesiace som sa s tym trapil..
nebola to ani voda v nadrzi, odpojil som lambdu nepomohlo, odpojil prietokomer, nepomohlo..
no nervy v kybli a nakoniec som odpojil naraz lambdu aj prietokomer a islo to normalne,
teda normalne v nudzovom rezime, ale normalne..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

2bad
Autor témy

Piatok, 4. Apríla 2008, 14:30

no tak toto by mohli byt na vide stare/zasrate sviecky asi nestihaju hadzat iskru alebo je iskra nedostatocna a pri dvojke to je citit najviac lebo tam pridam a pustim spojku tak chce rychlo vyletiet, a zadusi ju.. trochu sa zatrasie a je to v pohodicke ;) potom ide normalne.. neskapina mi to... ved uvidim dam to pozriet ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných