Zdravim chcem sa opytat ci nevie niekto co s mojim problemom. Nefunguju mi ziadne budiky na pristrojovke a idu len kontrolky... poistky su dobre vsetky. a nejde ani test pristrojovky je mozne ze je ta pristrojovka cela zla?
len s teplotou opatrne, ja som raz teplovzduskou robil jeden plosak a ako som nahrieval tak zdruhej strany mi povypadavali suciastky, mal som co robit az som to poskladal
ja mam skolenia na horkovzdusku 6 rokov som pajal apodobne hracky. Samozrejme pec ako riesenie z nudze ked uz to nieje ako dojebat. Sak aj tak mu nefunguju tak preco nie? Bud alebo... poriadne rozmontovat podlozit a cca 10 - 15 minutiek na cca 250 stupnoch a samozrejme potom vypnut a nesahat na to aby si ti to neopadalo. Da sa to, uz som tak cca 3 notasi rozbehal asi z 5tich
Nové približovadlo: e39 523i Actual na rozpredaj: e36 320i ak ma niekto o nieco zaujem PM ex: Seat Cerdoba Škoda Fábia
JJJ len na poriadnich masinach Ako myslis ze sa paja strojovo ? 450 stupnou pre bezolovnaty cin a 400 pre olovnaty, ide to pecou pomaly trva to 15 minut + chladiace a ohrievacie cikli. A da sa to robit aj na UV peci kvazi elektricky novy sporak ak to pomalicky rovnomerne zohrejes na 250 stupnou a pomaly aj schladis a pocas tohto procesu do toho nebudes sahat (ziadny otras a prudky pohyb) nemas to ako dojebkat
Nové približovadlo: e39 523i Actual na rozpredaj: e36 320i ak ma niekto o nieco zaujem PM ex: Seat Cerdoba Škoda Fábia