... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Júla 2008, 07:18

alu napísal:
To co bol za inzerat :?: :?: :?: :?:

Ze M3, no tak ja som potom cobra :lol:

Chip tuning je taka vec, hmm...
ako to mam opisat, chipom objem nenahradis.Radsej si kup silnejsie auto a nepchaj tam zbytocne chip.Auto je uz od vyroby optimalne nadstavene co sa jedna vykonu.Aby zodpovedalu moznym horucavam alebo zime.Kazdy chip tuning je pucovina,to vyuzvaju len ty, co s tym ozaj pretekaju a zivotnost im je relativne jedno..Maly ani nezbadas a s velkym sa len zbytocne zahravas so svojim autom.Ak si nespokojny tak ho predaj kup si nieco silnejsie.

A kazdy co ma nato iny nazor tak ho rad privitam na malej diskusii.

peter

Relativne s tebou suhlasim, mozno s tou znizenou zivotnostou by som aaz tak nesuhlasil ale to je nazor laika nie odbornika, sice afto z vyroby je nastavene tak akurat ale predsa len ked robia chip tak sa jedna o optimalizaciu riadiacej jednotky,cize podla toho az vtedy by to malo byt optimalne :D
Moj osobny nazor je ze ked uz chip tak treba vsetko, sanie vyfuk vacku chladic atd atd aby to malo nejaky vyznam a hlavne ten citelny narast vykonu inak su to zbytocne vyhodene peniaze ktore by sa dali utratit ovela lepsie...

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Piatok, 4. Júla 2008, 08:08

Uvedomte si ze to auto sa predava od tropickych krajin az po polarny kruh skoro, seriovy chip je nastaveny tak aby nikde neboli problemy - okrem toho seriovy chip je nastaveny ze napriklad do aut s M52 motorom je mozne tankovat 91okt benzin v pohode - takze priestor na zlepsenie tu urcite je.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Júla 2008, 09:30

[quote="palzo"]No ked myslis toto http://bmw-m3.autobazar.eu/3-0-smg-ac-s ... 52739.html

to neni M3, ved boli len trojdverove kupaky, alebo som v omyle? akurat ze ma SMG vybavu
a tu je krasne o tom pisane http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M3

array
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 4. Júla 2008, 13:39

coWon napísal:
palzo napísal:
No ked myslis toto http://bmw-m3.autobazar.eu/3-0-smg-ac-s ... 52739.html

to neni M3, ved boli len trojdverove kupaky, alebo som v omyle? akurat ze ma SMG vybavu

presne toto sommyslel.
a boli M3 len kupaky? volkde som videl ze aj sedany sa v niektorych rokoch robili a to ma dost prekvapilo, lebo som bol stale v tom ze M3 boli len kupe.
SMG si moze clovek dorobit aj dodatocne. videl som to osobne na 330i kde si to chlap dorobil. nemal sice aj SMG paku, mal normalnu, ale kridla na volante elektroniku mal origo a radiacu paku musel dat do DS. ze vraj je to uspora, lebo na novom aute SMG stoji cca 6000 EUR a jeho to vyslo aj smontazou 1500 EUR

Diablo

Piatok, 4. Júla 2008, 13:41

M3 E46 sa robili len coupé a cabrio. Sedany sa robili len E36 a terajšia E90.
ola ola emtroáááá

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Júla 2008, 14:56

array napísal:
presne toto sommyslel.
a boli M3 len kupaky? volkde som videl ze aj sedany sa v niektorych rokoch robili a to ma dost prekvapilo, lebo som bol stale v tom ze M3 boli len kupe.
SMG si moze clovek dorobit aj dodatocne. videl som to osobne na 330i kde si to chlap dorobil. nemal sice aj SMG paku, mal normalnu, ale kridla na volante elektroniku mal origo a radiacu paku musel dat do DS. ze vraj je to uspora, lebo na novom aute SMG stoji cca 6000 EUR a jeho to vyslo aj smontazou 1500 EUR

no ved v tej wikipedii po pravej strane pod tymi obrazkami v ramceku je to pekne popisane ako body styles(type)

array
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 4. Júla 2008, 16:49

coWon napísal:
no ved v tej wikipedii po pravej strane pod tymi obrazkami v ramceku je to pekne popisane ako body styles(type)

JASNE

thx

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Piatok, 4. Júla 2008, 23:28

patres napísal:
Relativne s tebou suhlasim, mozno s tou znizenou zivotnostou by som aaz tak nesuhlasil ale to je nazor laika nie odbornika, sice afto z vyroby je nastavene tak akurat ale predsa len ked robia chip tak sa jedna o optimalizaciu riadiacej jednotky,cize podla toho az vtedy by to malo byt optimalne :D
Moj osobny nazor je ze ked uz chip tak treba vsetko, sanie vyfuk vacku chladic atd atd aby to malo nejaky vyznam a hlavne ten citelny narast vykonu inak su to zbytocne vyhodene peniaze ktore by sa dali utratit ovela lepsie...

..možeš mi povedať že prečo si mysliš že to nieje optimalne nastavene od vyrobi??????
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

patres
Auto: qupé

Pondelok, 7. Júla 2008, 07:01

ancaaa napísal:
..možeš mi povedať že prečo si mysliš že to nieje optimalne nastavene od vyrobi??????

kazde afto kt.vyjde z vyrobnej linky neda zo seba 100%,cize dakde ten vykon musi byt priskrteny,ono to afto kvazi je optimalne nastavene ale pre vsetkych uzivatelov na celom svete,vsetky auta maju tu nejaku rezervu co sa tyka vykonu,cize podla mna je afto nastavene vtedy ked zo seba da 100% :twisted:

1vaso1
Auto: E36 320i
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Júla 2008, 14:30

ako priklad si mozes zobrat kiu :D slavnu ... robia sa len 1,6 ka benzin ... a na trhu su aj 1,4 :) rozdiel je len v riadiacke :) inak je auto identicke :)
a mam na mysli kiu ceed ... a dufam ze ma ukrižujete ... :D ale ako priklad je to celkom fajn :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných