... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
alu napísal:To co bol za inzerat![]()
![]()
![]()
![]()
Ze M3, no tak ja som potom cobra![]()
Chip tuning je taka vec, hmm...
ako to mam opisat, chipom objem nenahradis.Radsej si kup silnejsie auto a nepchaj tam zbytocne chip.Auto je uz od vyroby optimalne nadstavene co sa jedna vykonu.Aby zodpovedalu moznym horucavam alebo zime.Kazdy chip tuning je pucovina,to vyuzvaju len ty, co s tym ozaj pretekaju a zivotnost im je relativne jedno..Maly ani nezbadas a s velkym sa len zbytocne zahravas so svojim autom.Ak si nespokojny tak ho predaj kup si nieco silnejsie.
A kazdy co ma nato iny nazor tak ho rad privitam na malej diskusii.
peter
coWon napísal:palzo napísal:No ked myslis toto http://bmw-m3.autobazar.eu/3-0-smg-ac-s ... 52739.html
to neni M3, ved boli len trojdverove kupaky, alebo som v omyle? akurat ze ma SMG vybavu
array napísal:presne toto sommyslel.
a boli M3 len kupaky? volkde som videl ze aj sedany sa v niektorych rokoch robili a to ma dost prekvapilo, lebo som bol stale v tom ze M3 boli len kupe.
SMG si moze clovek dorobit aj dodatocne. videl som to osobne na 330i kde si to chlap dorobil. nemal sice aj SMG paku, mal normalnu, ale kridla na volante elektroniku mal origo a radiacu paku musel dat do DS. ze vraj je to uspora, lebo na novom aute SMG stoji cca 6000 EUR a jeho to vyslo aj smontazou 1500 EUR
patres napísal:Relativne s tebou suhlasim, mozno s tou znizenou zivotnostou by som aaz tak nesuhlasil ale to je nazor laika nie odbornika, sice afto z vyroby je nastavene tak akurat ale predsa len ked robia chip tak sa jedna o optimalizaciu riadiacej jednotky,cize podla toho az vtedy by to malo byt optimalne![]()
Moj osobny nazor je ze ked uz chip tak treba vsetko, sanie vyfuk vacku chladic atd atd aby to malo nejaky vyznam a hlavne ten citelny narast vykonu inak su to zbytocne vyhodene peniaze ktore by sa dali utratit ovela lepsie...
ancaaa napísal:..možeš mi povedať že prečo si mysliš že to nieje optimalne nastavene od vyrobi??????