... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

ďalej osvetlenie popolníkov na modro plus podsvietenie hodín na modro tak som sa rozhodol že aj budíky by sa patrilo pekne vysvietiť na modro bidel som tu jednu tému kde bol aj jeden super obrázok presne tak si to predstavujem ale akosi tam nedali návod takže by som bol rád keby ste mi nejaký poslali alebo poradili čo k tomu treba podsvietenie koliesok na svetlá a kúrenie s tým si poradím to nieje problém ale tie budíky ma akosi hnevajú lebo vraj je treba nejakú fóliu a nerád by som sa do toho púšťal bez nejakej rady ďakujem
 ďalej osvetlenie popolníkov na modro plus podsvietenie hodín na modro tak som sa rozhodol že aj budíky by sa patrilo pekne vysvietiť na modro bidel som tu jednu tému kde bol aj jeden super obrázok presne tak si to predstavujem ale akosi tam nedali návod takže by som bol rád keby ste mi nejaký poslali alebo poradili čo k tomu treba podsvietenie koliesok na svetlá a kúrenie s tým si poradím to nieje problém ale tie budíky ma akosi hnevajú lebo vraj je treba nejakú fóliu a nerád by som sa do toho púšťal bez nejakej rady ďakujem 

icecold napísal:kup si VW
 Ale v WV  je podsvietené modro-cervene
  Ale v WV  je podsvietené modro-cervene 

DeathHead291 napísal:Norbess mohol by si mi poslať tú stránku ??? hoď to sem verejne nech to majú poruke aj ostatný čo ich to zaujalo vďaka
Vreco no ja viem ja idem podsvietiť na modro úplne všetko ako som spomýnal tak hodiny popolníky a pod sedačkami vnútorné osvetlenie všetko je v modrom už aj kufor koho zaujíma môžem poslať fotky a nejakú tú radu ako to zrealizovať a do gombíkov sa pustím keď bude auto opäť pojazdné pretože momentálne je motor vonku a autíčko čaká na druhý :-/

Ta modra je v tom aute hnusna podla mojho vkusu.. Ja radsej svetlo oranzove az jemne cervene, podla originalu :)
 Ta modra je v tom aute hnusna podla mojho vkusu.. Ja radsej svetlo oranzove az jemne cervene, podla originalu :) 
											Arnold napísal:[-o< Ta modra je v tom aute hnusna podla mojho vkusu.. Ja radsej svetlo oranzove az jemne cervene, podla originalu :)