Prosím Vás viem že som tu to už zakladal ale mám tieto problémy máte niekto skúsenosti ? 1.necirkuluje mi voda a chladič je hore teplý dole studený skúšal som odvzdušniť nepomohlo voda sa nepriehrieva ale necirkuluje 2.vypol sa mi jeden valec neviem prečo mám tri sviečky od oleja a strašne mi hučí auto odporúčali my: vymeniť semmeringy, vymeniť tesnenie pod hlavou ževraj to môže spôsobovať vypnutie valca čo hovoríte prosím vás vy nato čo s tím mám urobiť už mám strašné nervy nato prosím váš píšte sem skúsenosti kto to mal!!!!
Asi ta nepotesim ale motor je asi K.O ... skus zohnat ini motor ako kolega spominal ... pripadne to predaj na diely ... alebo to rychlo zaves na bazos a daj tam ze tesnenie pod hlavou je v P
FucK WomaN . I LovE My BMW :)
BMW E39 525tds :) EX:Volkswagen Vento 1,8 55KW BMW E36 Compact 316i 1,6 75KW
Ked tak rozmyslam tak by to mohlo byt to tesnenie ... vymen a uvidis urcite lepsie ako som ti hore napisal ... prajem ti skore uzdravenie tvojeho autička :)
Kamo ja som cerstvy maturant :) vieš si predstaviť ake je hlboke dno mojej penaženky :) casto si myslim ze mi tam rastie cibula :) kedze sa do nej pozriem a plačem :)
pol chladica studeny ?? upchaty chladic / zly termostat.
pozri najprv termostat, vytecie ti sice vacsina vody zo systemu,ale termostat vies vyskusat v hrnci vriacej vody ci sa otvara. To by si mohol skusit, nieje to drahe.
Tie valce : prehod medzi sebou sviecky/cievky a uvidis ci nieje na vine iba cievka ci sviecka. To tiez nieje drahe.
termostat nový raz som už daval čistiť chladič s takým čističom pomohlo ale skusim to ešte raz vidíš to ma nenapadlo skúsim to cievku a sviečku a jako zistim ked nejde jedna cievka aj tak mi ide 5valcov hm