... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Wincik
Autor témy
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

BMW 325 TDS-napínanie klinoveho remeňa

Streda, 25. Januára 2012, 20:03

mám voľný klinový remeň...pozeral som sa na to..a zistil som..že by sa to malo samo napínať...ale ja to mám voľné...mám to nejako manualne napnuť? alebo čo mám..urobiť ?

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: BMW 325 TDS-napínanie klinoveho remeňa

Streda, 25. Januára 2012, 21:43

R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

lubosss
Auto: bmw 318is
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 26. Januára 2012, 00:27

ked som mal 325 tds tak mi ten tlmic zlihal sa proste zadrel a nenapinalo remen cize dobra rada vyber a popozeraj kym neje neskoro
daj vediet

Wincik
Autor témy
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Januára 2012, 16:29

už som to spravil...poklepal som na to rameno čo posuva tu kladku napinaciu..(za pomoci kúska dreva a kladiva som zľahka poklepal tam po tom ramene ktoré ma ten tlmič posunuť do dola..čiže som mu vlastne pomohol sa vysunuť..a pomohlo to..vysunulo sa to...a zatial to drží...uvidím či to bude držať stále..alebo či sa to povolí znova...ak sa povolí tak ho vyberiem..a pokukam čo s ním je) ináč...to čo som tu nedávno riešil..že mi nechcelo štartovať....boli to žhaviče...2 nešli vobec...tak som zohnal žhaviče MEYLE...a takisto nove tesnenie pod sanie...a nahodil som to...(auto mi týždeň stálo bez akehokoľvek pohybu...a ked som nahodil nove žhaviče...tak som to šiel skusiť..2 krát som mu pre istotu nažhavil...a brnk..chytilo..krásne..na prázdno netočilo ani sekundu...ihned odpálilo..až som sa čudoval :) takže...po tom ako som tu čítal problemy iných chalanov..s týmto motorom...tak ak sa nemýlim..tak mám dobre čerpadlo..za tepla...a teraz aj za studena chytá pekne..netočí na prázdno vobec....nafta asi tiež nepadá..ked po týždni státia chytilo ( aj ked je pravda že som mu zo 3 krát stlačil tu pumpičku čo je pred palivovým filtrom ) alebo si zle myslím?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 2 neregistrovaní