MiCkEyQo napísal:kamarát čo má toto auto má spotrebu 8 litrov v meste jazdí kludne sem tam tomu dupne chcem vedieť vaše názory
Ja mam kombinovanu spotrebu 8,5l a to jazdím cca 90 percent po dialnici. Cisto v meste neviem, nesledujem to.
To čo ti povedal kamarát, može a nemusí byt pravda. Závisí podľa trate akú jazdí. Ale určite ho dusí, ked hovorí. že má 8l. Chodí na nízkych otáčkach. Chodí ako slimák a stále ma piaty stupen. Tí čo majú favority a iné škodovky, sú už dávno doma a chodia za menej.
A ešte je tu známa vec že ludia stále hovoria mensiu spotrebu ako maju v skutočnosti, aby sa mali čím chválit. Potom onanujú nad spotrebou a sami nad sebou.
Ked pojdes kupovat nejakú E36, zober niekoho so sebou, kto to už má dlho. Aj ked mu dáš 20€, stále sa ti to vyplatí. Ale nie niekoho kto ma E36 v žalostnom stave, lebo prenho bude každy kus ako nový.
Radsej niekoho kto ma poriadny prehlad a obzrie to poriadne.
Tak doležite je najst kus bez hrdze a zmerať tlaky vo valcoch. A pocuvat ci ide motor ticho za studena a potom ked sa poriadne nahreje. (Cca 20km jazdy).
Nechaj si v rezerve 2000€, aby si mohol kludne spavat. Hocikedy moze nieco vyskočiť, hlavne u lacných E36.