... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Džaro29 napísal:takze...silny problem mam...idem na aute okno dole hudba na plne ruka vonku :-)
el_dodis napísal:
...auto sa citilo trapne za teba, tak sa radsej doyebalo...
el_dodis napísal:...ani ten tvoj mu velmi nepomohol :)
a ked vies citat, tak zistis, ze nad mojim "tiezuzitocnym" prispevkom ma chalan indicie...ale koniec koncov s tym aj tak musi ist do servisu...telepaticky to este nejde...
el_dodis napísal:
...auto sa citilo trapne za teba, tak sa radsej doyebalo...
Džaro29 napísal:
dik za radu..fakt mi to pomohlo...posuniem tvoju radu dalej do Bavarii aby vedeli ako teketo problemi treba riesit..
Thorien napísal:sa zase moc nedivte ..aka otazka taka odpoved .. okrem toho chalan to uz riesi tu : bmw-pokec/problem-t45307.html ... tak na aku picu zaklada dalsiu temu o tom istom .. aj ked tu prvu jebol do zlej sekcie ;]
Džaro29 napísal:
mudry si neskutocne... ja ti to nekazem riesit...a ked ta to nejak obtazuje tak to necitaj a kukni si 1000 a jednu noc!!!! pice mam problem tak sa ho snazim nejak riesit aj ked len takto ale skusam..a nazory takych ludi ako si ty me nezaujimaju vobec..tak ma prosim ta neries..ok a za to som zalozil druhu temu lebo tam kde som to napisal ...tak ze vraj tam to moc ludi necita...rada kamarata...
Thorien napísal:](*,) zacinam chapat preco ludia ktory sa vyznaju seru na to radit na tomto fore ... poradia tak este ich aj zjebu .. no nic .. posledny pokus ..prepac mi tu neskutocnu trufalost a prosim ta nejebni to do dalsej temy ... ale radsej si prelistuj toto forum kde sa podobny problem riesil tisickrat ... a pozdravuj kamarata . .HOWG