... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
bavo2 napísal:neviem mechanik je prispaty uz tyzden tam mam auto a este s tym nic,,,
povedal mi ze to rozobere a da vedet. a ozaj voda sa mi neprehrieva vobec ani trochu... a mizne mi z chladica asi 1deci denne asi 20 km,,,
ale dimy jak pre toho papeza to je pravda.
Peppo napísal:Ten biely dym bol znak prebiehajúcej voĺby pápeža v Konkláve.Čierny dym bol signál pre veriacich že pápež bol zvolený.Možno to bolo naopak,ale v pripadku tohto auta je biely dym signál prdnutého tesnenia alebo hlavy.Inak,tvoje starosti a 35 cm..bych cel maťMna by stale zaujimalo ako je to s tym papezom. Nevyzna sa nikto?
lajo napísal:Na E46 320 D mi teraz menili tesnenie, keď sa dá dole hlava, oplatí sa to dať pretlakovať, zbrúsiť spodok, aby bola rovná, lebo keď dáš dole hlavu, vymeníš len tesnenie, môže sa stať, že budeš mať krivú hlavu(okom to nezistíš), a môžeš to dávať zase dole. Mne to pretlakovali, zbrúsili, vybúsili ventily a tak, len hlava stála 3400. Tesnenie, sada ďalších 2800 a prácu ešte som nezaplatil. Inak som mal tiež biely dym, smrdelo to riadne, strácala sa mi voda, ale olej som mal čistý a ani do vody mi nešla voda. Na výkone som nič nezbadal, len pri štartovaní mi to zatriaslo a ťažšie štartovalo