... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

norbess
Autor témy
Auto: BMW 330d e46 FL
Kraj: Banskobystrický

auto pri jazde tahá mierne do strany a je nestabilné

Nedeľa, 2. Februára 2014, 16:15

cau chlapci, poprosim tych skusenejsich bavorák borcov,, minuly rok som bol na mojej e36 316i 97. cke v holandsku pracovat , tento rok idem tiez , na dialnici mi nad 120 auto zacalo lietat po ceste nechcelo ostat v klude, to nehovoriac parkrat ked som to dal na 160km h, auto sa hojdalo že som vybledol :roll: . idem zajtra do ELIT-u čo by som mal objednat? znamy mi to vloži. myslim že tyč riadenia, a stabilizačnu tyč by som mal vymenit, ake su tam rozdiely? alebo čo može byt ešte na vine? tiež budem menit brzdove kotuče a dostičky pretože kotuče su krive a ked brzdim trasie mi volantom a celym predkom... ale teraz riešim tuto stabilnost na cestách, ps: do rychlosti cca 110km h tuto nestabilnost vozidla necítit. vopred vdaka za rady"! :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: auto pri jazde tahá mierne do strany a je nestabilné

Nedeľa, 2. Februára 2014, 17:20

pokukaj silentbloky a ticky riadenia...no a hlavne si daj spravit geometriu

a este som zabudol...daj si vyvazit kolesa a skontroluj aj tlmice ci nemas vytecene...vtedy zvykne odskakovat zadok
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných