Čafte všetci...
Včera (vlastne dnes vnoci) som menil olej, filtre a tak, a pri tom mi pekne začala tiecť cícerkom voda zo systému (320D 1999 E46). Kamoš sa ma pýtal, či som niečo trafil po ceste k nemu, lebo to by nemalo robiť, no ja som nič netrafil. Keďže boli 2 hodiny v noci, nemali sme chuť sa v tom rýpať. Dnes ráno pri ceste do práce som dolieval asi 0,5 litra, lebo mierka bola "utopená" v chladiči, no kontrolka nič nehlásila. Teplotu som sledoval, ručička prikovaná v strede.
Iba sa chcem spýtať, koľko asi tak zaberie kontrola, prípadne rozobratie chladiaceho systému? Musím sa do toho pustiť dnes po práci, tak či sa mám psychicky veľmi pripravovať. Zručný sme vcelku dosť

. Načo treba dávať pozor, sú dajaké úskalia?
Tečie to iba ak je motor naštartovaný, v kľude je kľud. Dúfam, že bude len dáka SKpáska uvoľnená...
Takže ešte v ten deň som to vyriešil... Roztrhnutý O-krúžok na vypúšťacom ventile chladiča dole v rohu na strane vodiča... Robota na 5 minút, mne trvala 5 hodín

. Som ani za svet nemohol nájsť miesto odkiaľ to tieklo, tak skoro celé som to rozobral... Už netečie...