daj polo sin. nepokazíš nič. SCHEL vyraba aj olej do motorov ktoré majú nad 200000 ale naj lepšie je davať taký aký bol ak to nevieš tak ti už viac neporadím
no lebo tu je ten problem ze pred mesiacom som menil olej a dal som 10W niak sa mi to rozklepalo a a ked dam dole veko to tam je suche niak mi nedotlaca hore olej....preto ze ci mam dat hustejsi alebo nie.....
to sa mi neako nezdá to nebude tým olejom hore musí býť olej aj ked tam naleješ FRITOL z TESCA. kamarat mal taký problém a musel som mu vymeniť olejové čerpadlo.Začalo to klepať hned po výmene oleja?
tak to zachrániš už len fakt neakím hustým olejom olejove čerpadlo má už čosi za sebov a aj hydravlika na ventiloch už melie s posledného.a je dosť možné že tam niekto pred tebov nalial do oleja neaku gebuzinu ako máš v tých TV reklamách a to uš tomu moc nepomôžeš si myslím
to hej to dost ako motor fakt ze slape na to dost v pohode...len to klepanie ma niak znervoznuje....perto ze ci to nemoze byt olejom...co by sa stalo keby som dal hustejsi