... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
daweed napísal:Musis to podrzat asi 5-6 sekund, najpr sa ti rozsvieti prva kontrolka v strede medzi cifernikmi - to sa ti vypne trakcna kontrola (cize mozes zahrabat zadnymi v rovnom smere ale nedovoli ti to ist bokom) a ked to budes stale drzat tak sa ti rozsvieti druha zlta kontrolka co vypada ako ked mas rucnu zatiahnutu (ale rucna svieti na cerveno, toto na zlto) a vtedy mas vypnute uplne vsetko a moze sa zacat zabava!
Len to nerosekaj hned v prvej zakrute
Zajo napísal:Zdravim, chcem sa spytat, E36 co nema ASC, ma iba TC, ci je ta trakcna permanentne zapnuta, alebo sa da aj vypnut, ked tam neni ten gombik? A je to s tym ASC moc rozdiel? Hladam 328 a bojim sa kupit bez toho.
patres napísal:No weru mne sa podarilo aj so zapnutou ASC spravit hodiny,ale mam odpojenu Vahu vzduchu ,myslim ze je to tym,aspon dufam
BlackMW napísal:taku som E36 som nevidel, pokial viem su bud s ASC+T kazda ma tlacitko na vypnutie, alebo bez ASC+T bez tlacitka..
treba overit v motorovom priestore ci je tam ASC klapka na sani pred plynovou klapkou.
urcite je to dobra vec, hladaj auto s tym, na vode do zatacky alebo na snehu
das plyn na podlahu a len pocuvas jak sa ASC klapka hrajka splynom,
predbehne ta iba stvorkolka a usetri ti to vela casu (rozumej usetri to vela krat hodiny ktore by si spravil)
Zajo napísal:Videl som totiz ponukat E36tice nemal cudlik ACS a vraj mal TC, a to neraz. Chcem prezit zimu aj s autom, bude to moja prva zadokolkaBtw kamaratovi v 90stup. zakrute vraj vyhodilo zadok s ASC na suchej ceste na 528i. Ja neviem co mam cakat ked bude bawo.
Zajo napísal:Tak jasne so vsetkym sa daju hodiny robit![]()
No a ty ked ma prevezes za dazda tak to porodim, sak ked som ta videl co stvaras
BlackMW napísal:fyzikalne zakony platia aj so zapnutym ASC, nemozes tomu knedlit 100 cez pravouhlu zatacku, proti odstredivej sile ASC nepomaha
vaha vzduchu s tym nic nema, ta ma vplyv iba na spotrebu a mierne na vykon - optimalny pomer zmesi..