... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 3. Júla 2008, 10:03

Gumovat ide aj s 1,8ckou :!: Vymen spojku mozno alebo sa to nauc poriadne :wink:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 3. Júla 2008, 12:12

Bude to asi spojkou, lebo sa mi parkrat stalo, ze ked som preradoval, tak mi rychlost normalne skocila. Citelne cez zuby. Vymenim, uvidim.

patres
Auto: qupé

Piatok, 4. Júla 2008, 08:41

daweed napísal:
Musis to podrzat asi 5-6 sekund, najpr sa ti rozsvieti prva kontrolka v strede medzi cifernikmi - to sa ti vypne trakcna kontrola (cize mozes zahrabat zadnymi v rovnom smere ale nedovoli ti to ist bokom) a ked to budes stale drzat tak sa ti rozsvieti druha zlta kontrolka co vypada ako ked mas rucnu zatiahnutu (ale rucna svieti na cerveno, toto na zlto) a vtedy mas vypnute uplne vsetko a moze sa zacat zabava!

Len to nerosekaj hned v prvej zakrute :D

hehehe toto sa mi pacilo o tej zakrute :lol:

Zajo
Auto: E38 740iA

Piatok, 15. Augusta 2008, 10:58

Zdravim, chcem sa spytat, E36 co nema ASC, ma iba TC, ci je ta trakcna permanentne zapnuta, alebo sa da aj vypnut, ked tam neni ten gombik? A je to s tym ASC moc rozdiel? Hladam 328 a bojim sa kupit bez toho.

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Piatok, 15. Augusta 2008, 14:17

Zajo napísal:
Zdravim, chcem sa spytat, E36 co nema ASC, ma iba TC, ci je ta trakcna permanentne zapnuta, alebo sa da aj vypnut, ked tam neni ten gombik? A je to s tym ASC moc rozdiel? Hladam 328 a bojim sa kupit bez toho.

taku som E36 som nevidel, pokial viem su bud s ASC+T kazda ma tlacitko na vypnutie, alebo bez ASC+T bez tlacitka..
treba overit v motorovom priestore ci je tam ASC klapka na sani pred plynovou klapkou.

urcite je to dobra vec, hladaj auto s tym, na vode do zatacky alebo na snehu
das plyn na podlahu a len pocuvas jak sa ASC klapka hrajka splynom,
predbehne ta iba stvorkolka a usetri ti to vela casu (rozumej usetri to vela krat hodiny ktore by si spravil)
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

patres

Piatok, 15. Augusta 2008, 14:21

No weru mne sa podarilo aj so zapnutou ASC spravit hodiny,ale mam odpojenu Vahu vzduchu ,myslim ze je to tym,aspon dufam :lol:

BlackMW

Piatok, 15. Augusta 2008, 14:42

patres napísal:
No weru mne sa podarilo aj so zapnutou ASC spravit hodiny,ale mam odpojenu Vahu vzduchu ,myslim ze je to tym,aspon dufam :lol:

fyzikalne zakony platia aj so zapnutym ASC, nemozes tomu knedlit 100 cez pravouhlu zatacku, proti odstredivej sile ASC nepomaha :wink:
vaha vzduchu s tym nic nema, ta ma vplyv iba na spotrebu a mierne na vykon - optimalny pomer zmesi..
Obrázok

Zajo

Piatok, 15. Augusta 2008, 14:51

BlackMW napísal:
taku som E36 som nevidel, pokial viem su bud s ASC+T kazda ma tlacitko na vypnutie, alebo bez ASC+T bez tlacitka..
treba overit v motorovom priestore ci je tam ASC klapka na sani pred plynovou klapkou.

urcite je to dobra vec, hladaj auto s tym, na vode do zatacky alebo na snehu
das plyn na podlahu a len pocuvas jak sa ASC klapka hrajka splynom,
predbehne ta iba stvorkolka a usetri ti to vela casu (rozumej usetri to vela krat hodiny ktore by si spravil)

Videl som totiz ponukat E36tice nemal cudlik ACS a vraj mal TC, a to neraz. Chcem prezit zimu aj s autom, bude to moja prva zadokolka :smile: Btw kamaratovi v 90stup. zakrute vraj vyhodilo zadok s ASC na suchej ceste na 528i. Ja neviem co mam cakat ked bude bawo.

BlackMW

Piatok, 15. Augusta 2008, 14:57

Zajo napísal:
Videl som totiz ponukat E36tice nemal cudlik ACS a vraj mal TC, a to neraz. Chcem prezit zimu aj s autom, bude to moja prva zadokolka :smile: Btw kamaratovi v 90stup. zakrute vraj vyhodilo zadok s ASC na suchej ceste na 528i. Ja neviem co mam cakat ked bude bawo.

aj my sme isli take kupovat a nemalo ASC, ti chmulovia tam naklikaju barsco..
pokial to tlacitko nema nekupuj to.. alebo ti to odfotim jak vo vyzera v motore..

mozem ta odvjezt ked bude naprsane a budes vidiet co mas cakat :twisted: so zapnutym ASC..
moj subjektivny nazor je ze s ASC je to bezpecnejsie ako predny nahon aj pre amatera..
a tipujem ze ten kamarat by s prednym nahonom nechal prednu napravu v tej zatacke na obrubniku :wink:
Obrázok

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 15. Augusta 2008, 15:14

to acs nie je plnohodnotny stabilizacny!! ale iba protipreklz, takze hodiny su mozne;)

Zajo

Piatok, 15. Augusta 2008, 15:31

Tak jasne so vsetkym sa daju hodiny robit :smile:
No a ty ked ma prevezes za dazda tak to porodim, sak ked som ta videl co stvaras :lol:

BlackMW

Piatok, 15. Augusta 2008, 16:40

Zajo napísal:
Tak jasne so vsetkym sa daju hodiny robit :smile:
No a ty ked ma prevezes za dazda tak to porodim, sak ked som ta videl co stvaras :lol:

sak ale ASC ma nepusti, aj ked vela chcem tak zadok ujde len o meter..
Obrázok

patres

Pondelok, 18. Augusta 2008, 07:46

BlackMW napísal:
fyzikalne zakony platia aj so zapnutym ASC, nemozes tomu knedlit 100 cez pravouhlu zatacku, proti odstredivej sile ASC nepomaha :wink:
vaha vzduchu s tym nic nema, ta ma vplyv iba na spotrebu a mierne na vykon - optimalny pomer zmesi..

Aj som si to myslel ale trosku naivne som si myslel ze to moze byt aj tym :smile:
Tak je pravda ze ja mam troska radsej zakruty ako mnohy iny :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní