takže super predvstrek je nastavený od výroby diery niesu ovalne takže vložíš čerpadlo,do tej dierky nad hriadelkov si prychystaj presný vrták ako aretovací kolýk ktorý tam potom vložiš ak bude čerpadlo vo vnútry.Na kolečku rozvodov musíš mať dierku alebo výrez.takže to natočíš tak aby ti ten vrták sadol do zárezu aj do dierky a zatiahneš maticu na čerpadle tú ktora drží rozvodové kolo ale tak aby ti ten vrták "lahučko"!!! vyšiel ked to bude zatiahnuté. potom sa ozvy čau.
TENTO PRýSPEVOK BOL PREčITANý Už 1306 KRAT A MNA ZAUJIMA čO JE NA NOM TAKE ZAUJIMAVE??? DUFAM žE NIE VšECI MATE TEN ISTý PROBLEM. .TEšíM SA NA SKORú ODPOVED DAKUJEM.SPOZDRAVOM LUKY2208
Zaistil som zotrvak, zaistil som cerpadlo, vytiahol som cerpadlo. Pri vkladani: natocil som cerpadlo a zaistil, vlozil som ho dnu, podotahoval a nakoniec som odistil zotrvak a cerpadlo. Startujem a nic
Ako zistim ci je plne? Prepadovu hadicu od cerpadla k filtru som odpojil a zapol kluc. najprv isiel vzduch, potom nafta. Takze by malo byt zaplavene nie?