... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
1morok napísal:koľko sviečok+káblov vymeníš kým dáš urobiť repas turba5-6l je fajn ale keď potom príde narad repas turba, 1-2-3 vstreky tak
si na tom potom po stránke hospodárnosti horšie ako pri V12i
tak sa potom možeme hádať do nekonečna
a s tým krútiacim momentom je to presne tak,že to čo je na zadnej náprave sa počíta a nie na papieri
Peppo napísal:opat zopakujem to co som uz niekde pisal....
tato tema je na dlho. kto ma diesel tvrdi ze diesel je naj
kto benzin, tvrdi ze benzin.
idealna volba - turbo benzin - ma to najlepsie z oboch - krutak - tah odspodu, da sa tocit a vo vysokych otackach robi divy, netreba casto radit ako diesli, a ma zaujimaju spotrebu...
Peped napísal:Je to vzdy len o tom kolko kto najazdí km.
Napr. mne to vychádza cca 20 000sk/ročne (rátal som s tým, že diesel je drahsi). Rozdiel nakladou na benzin vs. naftu je asi len turbo, vstrekovace, cerpadlo, ostatne je cca rovnake. Takže ak mi nejaká vec odíde za viac ako 20.000sk za rok tak som picu usetril, ak nie mám to v kapse. A takto mám nádej že mi nic nemusi odist a usetrim.
Kazdy rok predsa toto vsetko neodchádza nie?!
slamec napísal:dpč, čo máte všetci zas s tými triskami a čerpadlom alebo aj turbom - veď to nemeníš každých tisíc kilometrov
dízel nieje na hovadinya keď jazdíš tak ako sa má, tak ťa to prežije
alfi666 napísal:... ale ide skor oto, ze vacsina dieslovych aut nieje robenych na pretekanie...
bavo36 napísal:...to by som nepovedal. Tu v RK sú páni RK-666 xx, majú diesle a pretekajú sa radi. Hlavne ta A6
![]()