... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

patykonz
Autor témy
Auto: E36 325tds Touring
Kraj: Nitriansky

325tds neorigo central

Piatok, 6. Decembra 2013, 14:18

moze mi niekto dat linkna navod ktory som nenasiel.mam v aute central na kluc a chcem si namontovat central na do. modul centralu som nasiel mam tam cierny,zlty a zeleny konektor zpredu a zozadu dalsie dva. musim zapojit odomzkanie,zamykanie,2xplusko a dalej smerovky to je detail.otazka je do ktoreho konektora mam zapojit kde a co.cital som zlty konektor pin 17 napr. ja tam nemam ziadny kabel.ya pomoc vam vopred dakujem mam vytlaceny navod ale tam je vsetko ine.dakujem

jurii
Auto: 30/36/46/60 +6v
Kraj: Trnavský

Re: 325tds neorigo central

Piatok, 6. Decembra 2013, 20:34

patykonz napísal:
moze mi niekto dat linkna navod ktory som nenasiel.mam v aute central na kluc a chcem si namontovat central na do. modul centralu som nasiel mam tam cierny,zlty a zeleny konektor zpredu a zozadu dalsie dva. musim zapojit odomzkanie,zamykanie,2xplusko a dalej smerovky to je detail.otazka je do ktoreho konektora mam zapojit kde a co.cital som zlty konektor pin 17 napr. ja tam nemam ziadny kabel.ya pomoc vam vopred dakujem mam vytlaceny navod ale tam je vsetko ine.dakujem

Len sa napichni z novej krabicky na kablik ktoremu ked das impulz 12v tak zamkne a ked das znova impulz odomkne.
BMW Nevlastníš ,BMW Vlastní teba.

Užívateľov profilový obrázok
fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Piatok, 6. Decembra 2013, 22:01

určite to tu najdeš niekde v navodoch, alebo na českom fore. Je tu niekde návod a popis ktory pin je odomykací a ktorý zamykací. A neviem teraz ktorým pólom sa to ovláda (možno mínusovým), takže neže budeš skušať prikladať + na všetky piny.

A ked ti nepasujú tie návody na tvoju RJ, tak musiš merať.

patykonz
Autor témy
Auto: E36 325tds Touring
Kraj: Nitriansky

Sobota, 7. Decembra 2013, 16:28

no ved jasne.nasiel som jeden navod ktory nie je na moju rj centralu.dalsi navod je moj.lenze napriklad by som mal zapojit zamykanie na pin cislo 17 ale tam nie je ziadny kabel cize pin sa nepouziva.zamykanie sme nasli ked sme merali cize to by slo. musim najst kam napojit odomykanie a kam zapojit dvakrat +. stale sa jedna o zlty konektor. na ceskych forach som tiez vsetko precital az mi oci isli vytieknut a jedine co dalej nechapem je double lock. ak niekto vie ako a co nech mi to skusi vysvetlit. opakujem sa vsetko mozne som precital a neviem ako dalej.je to forum kto vie pomozte mi.dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný