okej...hádam to budú mať aj v normálnych autodieloch...pretože najbližšie BMW mám 100 km daleko ... urobil som aj video.....ak nikto neotvoril a nečítal link čo som pridal vyššie....tak tam sa píše takto...
je to prevodovka, tu volu ma na tds kazdy druhy, niekomu to hrkoce viac, niekomu menej. Vymena spojky ti nepomoze. Oprava prevodovky. Ja som to mal tiez. Ale zohnal som druhu prevodovku, co bol lacnejsi variant a potom uz nic nehrkotalo.
Mam 525 tds a robi mi to tiež je to vola nejakeho loziska v prevodovke,tiez som vymenil komplet spojku a robi to stale.Na ceskom fore som zistil ze je to v tej prevodovke.
pani to je v prevodovke jednoducho to zistite staci mjerne pritlacit na radjacu paku smerom do predu ku trojke pocas nastartovaneho motoru bez spojky..radialne zodrata vidlicka a zapich v sukoli vic.tel 0908 405555 brano.bn
kvoli tomu som urobil video a ked posuniem trošku páku tak to prestane ...otázka... robí niečo spojkové ložisko alebo hocjaká časť spojky ked urobím taký pohyb rýchlostnou pákou ?
http://www.youtube.com/watch?v=WpZ4V0Lm ... e=youtu.be