... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Jaseba napísal:spojku uz mam a stala 35 a nie 40,samosvor tiez, auto mam na vikendy to je pravda, a ak nieco tym pokazim no co uz, niekto zbiera znamky, blbosti a ja toto, ved tie prachy neberiem vam z penazenky tak co
BlackMW napísal:neber to v zlom, ja do teba rypem lebo tiez som kedysi rozmyslal nad turbom a netusil som o veciach ktore som napisal 3 prispevky dozadu..
co by som dal vtedy zato keby ma njekto usmernil a vyviedol z omylu..
uz si zistil aky samosvor mas ? ja by som to nevydrzal a rozobral ten diff.. alebo si kupoval ?
ja by som turbo alebo kompresor nekcel dorabat, zatazis motor ktory na to nebol stavany, bude to nespolahlive..
racej ako okachlit benzin by som isiel do vacsieho objemu..
BlackMW napísal:neber to v zlom, ja do teba rypem lebo tiez som kedysi rozmyslal nad turbom a netusil som o veciach ktore som napisal 3 prispevky dozadu..
co by som dal vtedy zato keby ma njekto usmernil a vyviedol z omylu..
uz si zistil aky samosvor mas ? ja by som to nevydrzal a rozobral ten diff.. alebo si kupoval ?
ja by som turbo alebo kompresor nekcel dorabat, zatazis motor ktory na to nebol stavany, bude to nespolahlive..
racej ako okachlit benzin by som isiel do vacsieho objemu..
Thorien napísal:kratko a jednoducho .. z hladiska toho co do toho chces investovat ... dalej vezmeme do uvahy zivotnost dielov a teda nasledne investicie do nahradnych dielov ... a spotreby ... neviem ... asi by som radsej siel do M3 to je moj nazor ... popr kup do toho motor z M5 :) a to si pis ze kompresor si mozu potom zalozit ;D