... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jaseba
Autor témy
Auto: E46 325CI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Októbra 2008, 09:13

spojku uz mam a stala 35 a nie 40,samosvor tiez, auto mam na vikendy to je pravda, a ak nieco tym pokazim no co uz, niekto zbiera znamky, blbosti a ja toto, ved tie prachy neberiem vam z penazenky tak co
BMW 325CI E46

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 14. Októbra 2008, 10:09

Jaseba napísal:
spojku uz mam a stala 35 a nie 40,samosvor tiez, auto mam na vikendy to je pravda, a ak nieco tym pokazim no co uz, niekto zbiera znamky, blbosti a ja toto, ved tie prachy neberiem vam z penazenky tak co

neber to v zlom, ja do teba rypem lebo tiez som kedysi rozmyslal nad turbom a netusil som o veciach ktore som napisal 3 prispevky dozadu..
co by som dal vtedy zato keby ma njekto usmernil a vyviedol z omylu..

uz si zistil aky samosvor mas ? ja by som to nevydrzal a rozobral ten diff.. alebo si kupoval ?

ja by som turbo alebo kompresor nekcel dorabat, zatazis motor ktory na to nebol stavany, bude to nespolahlive..
racej ako okachlit benzin by som isiel do vacsieho objemu..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 14. Októbra 2008, 12:53

Bratranec si svojho casu dal montovat kompresor priamo v SCHNITZER a bolo to na E46 330i 230PS a po uprave 299PS. Uprava stala okolo 11000 EUR a pokial viem. AUto islo ako jebnute, ale boli s tym potom neskor nejake problemy.

Jaseba
Autor témy

Utorok, 14. Októbra 2008, 17:53

BlackMW napísal:
neber to v zlom, ja do teba rypem lebo tiez som kedysi rozmyslal nad turbom a netusil som o veciach ktore som napisal 3 prispevky dozadu..

uz si zistil aky samosvor mas ? ja by som to nevydrzal a rozobral ten diff.. alebo si kupoval ?

ja by som turbo alebo kompresor nekcel dorabat, zatazis motor ktory na to nebol stavany, bude to nespolahlive..

V pohode, len proste nad tym velmi premyslam a chcel som pocut par nazorov pro a proti, lenze tu sa to rozbehlo akoby som chcel vsetkych pripravit o ich prachy alebo niekomu ublizit. Keby mi niekto normalne napisal tak je to... to a to a bude k tomu to ... to ptero lebo by to .... tak budem stastny ze mi niekto poradi. Nemam rad niektore nepriatelske postoje ake sa tu niekedy vyskitnu
BMW 325CI E46

Jaseba
Autor témy

Utorok, 14. Októbra 2008, 17:57

BlackMW napísal:

diferak tam bol, neviem aky to je, len ked to bolo na zdvihaku tak mi kamos hovori ze mam cudny diferak, a tak nejako to zacalo, potom som sa tu pital ako to zistit a po vela testoch mi vzdy vislo ze tam asi je. Vela ludi mi to tu neprialo ale co uz. Ak tam je tak super a ak som sa okaslal tak nevadi neskocim preto pod vlak :D
BMW 325CI E46

Thorien
Kraj: Košický

Utorok, 14. Októbra 2008, 18:01

kratko a jednoducho .. z hladiska toho co do toho chces investovat ... dalej vezmeme do uvahy zivotnost dielov a teda nasledne investicie do nahradnych dielov ... a spotreby ... neviem ... asi by som radsej siel do M3 to je moj nazor ... popr kup do toho motor z M5 :) a to si pis ze kompresor si mozu potom zalozit ;D

Jaseba
Autor témy

Utorok, 14. Októbra 2008, 18:07

Thorien napísal:
kratko a jednoducho .. z hladiska toho co do toho chces investovat ... dalej vezmeme do uvahy zivotnost dielov a teda nasledne investicie do nahradnych dielov ... a spotreby ... neviem ... asi by som radsej siel do M3 to je moj nazor ... popr kup do toho motor z M5 :) a to si pis ze kompresor si mozu potom zalozit ;D

a motor z M5 by tam sadol? Nasiel som tu na predaj aj motor s prevodovkou z 330 tak som uvazoval aj nad tym :twisted:
BMW 325CI E46

Thorien
Kraj: Košický

Utorok, 14. Októbra 2008, 18:10

no ci to pasuje ... taketo upravy robil niektory z dvornych tunerov BMW .. imho to znamena vlastne kasna M3 na dieloch M5 ... ale kurnik pohladam :)

tak tu je nieco malo o tom :
http://auto.server.sk/automobily.asp?id=22692

http://auto.server.sk/---servis-tuning- ... d-je-23105

http://www.hamann-motorsport.com/filead ... HUNDER.pdf

Jaseba
Autor témy

Utorok, 14. Októbra 2008, 18:47

:D hezky
BMW 325CI E46

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní