Motor sa odvzdusnuje studeny...bez zapnuteho motora zapnes kurenie na najvyssie teploty, vetrak das na najmensiu rychlost...otvoris expanzku a uvolnis odvzdusnovak...dolievas kvapalinu kym ti nebude cez odvzdusnovak tlacit kvapalinu bez bubliniek...zavres odvzdusnovak, dolejes expanzku asi 5 cm nad rysku...zavres expanzku...nastartujes motor a zohrejes kym sa neotvori termostat...ci sa otvoril zistis tak, ze budes mat horucu hadicu, ktora ide od termostatu do chladica...Nechas uplne vychladnut (napr. cez noc)...rano skontrolujes hladinu chladiacej kvapaliny...v pripade potreby uz len dolejes, alebo uberes, tak aby si mal kvapalinu na ryske...zavres expanzku a malo by byt vsetko OK...
Ked ti to nepojde, tak este toto skus: Ked som tam dolieval tu kvapalinu a zacala cez dierku na odvzdusnovak uz ist voda, tak som prestal a dal som si do huby hrdlo expanzky a fukal. Vyslo este zopar bubliniek a potom uz len cista kapalina. Pocas toho fukania som dotiahol odvzdusnovak, treba dat pozor aby si neprestal ustami tlacit vzduch pocas toho dotahovania, lebo ak prestanes, tak si to zas cucne vzduch...Je to extrem, ale zatial ma to nikdy nesklamalo...inak miesto ust je tusim dostat kupit aj pumpicka na to urcena, ale su to len zbytocne vyhodene peniaze...Treba dat pozor nech nevcucnes chladiacu kvapalinu, chutna moc neni