... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Pepe napísal:JJ dnes som vobec nenatočil. Zhodil som tie plastové blbosti, že vyšrobujem jeden žhavič a pojdem v pondelok všetky objednať. Vyhodil som z 3. valca a skúsil na baterku OK. Vyhodím z 2. a ten bol mokrý od nafty a zostal po zapojení studený. Takžejakže asi tam bude pes zakopaný. S GO nepočítam, auto má 210 tis a je dosť kultivované, behám na ňom dennodenne a zaraplovalo až teraz, s čím som aj trochu počítal. Auto som kúpil v júni,dovoz z Rakúska a tam bolo v marci na STK a v pohode.
Vyhodil som všetky štyri a dva to už mali za sebou.
luky2208 napísal:a ktim žhavyčom môžeš byť rad že su neake zle ale tych 210000 je uš dosť a to nevieš aky šarkan s tým jazdil. ja mam moje tdsko z nemecka ma 240000,rozobral som motor a krúžky to mali už hodne dlho za sebov a štartoval na šupu kým nebolo menej ako -5. dnes u nás bolo -16 a štart na 1. ale buť len rád ked to budú len žhavýče.![]()
luky2208 napísal:môj nežral ani kvapku.pravdu sa dozvieš aš ked zmeraš kompresiu na studenom!motore.alebo ešte jednoduchšie riešenie ak je vonku -15 auto stoji
celu noc von cca12hod,a rano natočíš na prvý krát tak môžeš tvrdíť že máš bomba motor